Zwarte en witte Euro-Clips van Schnabl voor zichtlocaties

Schnabl komt nu met Euro-Clips die geschikt zijn voor montage op zichtlocaties. De industriële look is hot en dat betekent dat elektrische installaties in winkelpanden, evenementenhallen, horeca, etc. zichtbaar mogen zijn.

Wanden en plafonds in één keer netjes afgewerkt

De plafonds en wanden zijn op deze locaties vaak donker of licht. Om te zorgen dat de Euro-Clips mooi wegvallen tegen de achtergrond, introduceert Schnabl Euro-Clips en voetjes (ESD 30) in de kleuren zwart en wit. Zelf bijspuiten of verven is dus niet meer nodig en de wanden of plafonds zijn in één handeling netjes afgewerkt. Dat levert extra tijd dus geld op.

Ideaal voor functioneel installeren

Bij het functioneel installeren van bijvoorbeeld EMC buizen dien je rekening te houden met twee zaken: de EMC buizen  mogen  niet overgeschilderd worden aangezien dit de EMC functionaliteit kan beinvloeden en de markeringen op de buis moet zichtbaar blijven. De zwarte en witte Euro-Clips hoef je niet te schilderen en zijn voor deze toepassing daarom ideaal.

Veelzijdig

De Schnabl Euro-Clip is een veelzijdige buisclip die eenvoudig op vrijwel alle soorten ondergrond te gebruiken is. Dankzij het uitgebreide pakket accessoires kun je in elke situatie een solide en professionele bevestiging realiseren en bestaande bevestigingen eenvoudig uitbreiden.

Meer kleuren

Naast de kleuren zwart en wit zijn ook andere kleuren verkrijgbaar. Denk aan rood voor de markering van leidingen voor brandmeldsystemen en aspiratiebuis in bijvoorbeeld parkeergarages, tunnels of datacenters.

Informatie
Bekijk de zwarte en witte Euro-Clip op het productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *