WISKA VentPLUG: blindstop en drukvereffening in één

Druk, temperatuur en luchtvochtigheid zijn sterk aan veranderingen onderhevig en zorgen bij elektrische apparatuur vaak voor problemen. Door condensvorming daalt de levensduur en betrouwbaarheid  in elektronicabehuizingen, sensoren en andere elektrische apparaten telkens weer. Kabelwartelspecialist WISKA biedt met de VentGLAND® en de VentPLUG® oplossingen die condenswater voorkomt.

VentPLUG: blindstop en drukvereffening in één.

Met de VentPLUG® van WISKA kun je een behuizing snel en eenvoudig ventileren. De VentPLUG® is een blindstop en drukvereffening in één, heeft een hoge luchtdoorlaat en neemt weinig ruimte in. Verkrijgbaar in kunststof en messing en in een standaard en een HF (High Airflow) variant.

Het ePTFE-membraan vormt, net als bij de VentGLAND®, de kern van de VentPLUG®. Kenmerkend voor dit type membraan is de hoge temperatuur-, UV- en zoutwaterbestendigheid en de lange levensduur.

Bekijk de verschillende uitvoeringen van de VentPlug in ons productenportaal.

Zoek je een oplossing voor een specifiek probleem?

Heb je een toepassing waar je een specifieke oplossing voor zoekt? Onze industriespecialist komt graag op bezoek om te praten over oplossingen die aansluiten op jouw specifieke toepassing of productieproces. Neem gerust contact op met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *