Verlichting stekerbaar installeren doe je met Adels

Lee Towers - stekerbare installatie

Adels-Contact is fabrikant van het stekerbare AC166G-systeem, dat getest uitwisselbaar is met het GST18 systeem. Het is een compleet pakket van snoeren, stekers, verdelers en schakelboxen. De hele serie is volledig gecertificeerd en voldoet aan de NEN1010 norm en CPR-eisen.

Snelkeuzekaart

Wil je snel kabels en stekers bestellen? Vraag dan de handige snelkeuzekaart aan. Hier vind je een overzicht van de Adels hardlopers, compleet met artikelnummers, zodat je snel een stekerbare installaties kunt maken. Ook de Adels brochure sturen we graag naar je toe.

Stekerbaar installeren in de praktijk

De Europoint II en III torens in Rotterdam-West zijn dit jaar omgebouwd tot de Lee Towers woontorens, vernoemd naar de bekende volkszanger. Wat vroeger kantoorgebouwen voor honderden ambtenaren waren, zijn nu honderden huurwoningen geworden. Binnen dit project is de complete verlichting stekerbaar geïnstalleerd met de producten van Adels-Contact.

Wij ontzorgen jou!

Voor alle vragen die je hebt op het gebied van stekerbaar installeren kan je terecht bij onze specialisten. Heb je een project onderhanden waarbij je stekerbaar installeren wilt toepassen, dan komt onze adviseur graag bij je langs voor een persoonlijk advies.

Wat mag je verwachten:

  • Projectering door eigen gespecialiseerde projectengineers
  • Offerte op maat, persoonlijk advies en begeleiding tijdens het logistieke traject
  • Korte levertijden
  • Snelservice voor specials
  • Kleine verpakkingseenheden

Compleet advies op maat

Op basis van de aangeleverde tekeningen van het project maakt de projectengineer een projectie en offerte op maat. Deze projectie is tot in detail uitgewerkt. Vanaf de meterkast of voedingspunt worden de snoeren ingetekend naar de verdelers en naar het toe te passen (prefab) schakelmateriaal. De groepenverdeling is ook eenvoudig af te lezen in de gemaakte projectietekeningen.

De bijgevoegde materiaallijst geeft een goed overzicht met daarin duidelijk weergegeven de types en aantallen snoeren met de bruto prijzen en natuurlijk de bruto totaalprijs voor het project. Vanzelfsprekend wordt gerekend conform de wettelijke normen en eisen. Zo heb je snel inzichtelijk wat de totaalkosten zijn. Onze adviseur komt de projectie vervolgens in een persoonlijk gesprek toelichten.

Begeleiding van bestelling tot levering

Ten aanzien van de levering kunnen we tevens veel werk voor jou uit handen nemen. In samenwerking met onze groothandelspartners zorgen we ervoor dat de materialen per verdieping of per ruimte worden verpakt en op het juiste moment op de bouwplaats worden geleverd. Dat is nog eens efficiënt en tijdbesparend!

Heb je een project waar je stekerbaar installeren wilt toepassen? Neem contact op met onze account manager Milo Voolstra: tel. 06-30495871.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *