Schnabl introduceert schietbare Euro-Clip: de Schiet-Clip (SC)

schnabl-schietclip-SC

Wie kent ‘m niet: de Euro-Clip (EC) van fabrikant Schnabl waarmee je razendsnel elektrabuis kunt vastzetten. Dit universele zadel is nu ook verkrijgbaar in een schietbare variant: de Schiet-Clip (SC) die met een schiethamer direct op de ondergrond geschoten kan worden. Een snelle, stofvrije en kostenbesparende manier van bevestigen.

Nieuw! Nu ook verkrijgbaar in de kleur donkergrijs voor hostaliet buis. Ideaal als je installatie in het zicht is, bijvoorbeeld in bedrijfspanden, technische ruimtes of bij zakleidingen.

Schnabl systeem

Het ontwerp van de Schiet-Clip past naadloos in het Schnabl Euro-Clip systeem waardoor de Euro-Clips moeiteloos aan weerszijden van de Schiet-Clip geschoven kunnen worden.. Alle maten Euro-Clips, 16 tot 50 mm ( 5/8”tot 2”), kunnen aan beide zijden gekoppeld worden. Zo realiseer je eenvoudig en snel een stofvrije installatie.

Design

Het design van de Schiet-Clip (SC) is zo ontworpen dat deze zich vastklemt op de nagelgeleiders van de meeste in de markt voorkomende schiethamers. De Schiet-Clip is op vrijwel alle soorten ondergronden te schieten, variërend van beton tot staal.

Voordelen:

  • Aan beide zijden van de Schiet-Clip kunnen alle maten Euro-Clips (EC) gekoppeld worden
  • Geschikt voor alle gangbare elektrische en pneumatische schiethamers
  • Zadel klemt zich vast aan de nagelgeleider voor een gemakkelijke verwerking
  • Standaard verkrijgbaar in de kleuren grijs en rood en buismaat 19 (M19). Andere kleuren op aanvraag leverbaar
  • Geschikt voor montage op beton, kalkzandsteen, metselwerk en staal
  • UV-bestendig
  • Halogeen- en siliconenvrij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *