True Tools gaat verder onder de vlag van Hemmink

truetools-verder-onder-vlag-hemmink

True Tools, specialist in verspanend gereedschap, hechttechniek en verankeringssystemen, gaat vanaf 8 november verder onder de naam Hemmink. Hiermee worden alle merken van True Tools opgenomen onder Hemmink.

Een stukje geschiedenis

Sinds 25 september 2017 heeft Hemmink B.V. alle aandelen verworven van True Tools en is daarmee nu ruim twee jaar 100% eigenaar van True Tools in Nederland. Hemmink en True Tools opereren beide als specialist op het gebied van bevestigings- en verankeringsmaterialen op de Nederlandse markt. Beide leveren diverse A-merken aan de professionele markt waaronder de (elektro)technische groothandels.

Wat betekent deze naamwijziging?

Vanaf heden vallen alle merken van True Tools onder de vlag van Hemmink. Hiermee blijft Hemmink bij uitstek dé partner voor verspanend gereedschap, hechttechniek en/of verankeringssystemen. De vertrouwde merken van True Tools blijven (ongewijzigd) verkrijgbaar en zijn te vinden op o.a. de website, de social media kanalen en de nieuwsbrief van Hemmink. De producten zijn te vinden op ons productenportaal. De vertrouwde nietenwijzer van Union is terug te vinden in het menu onder producten > tools > nietenwijzer.

De komende maanden gebruikt Hemmink om alle True Tools uitingen om te zetten naar de Hemmink uitstraling. Naast de naamswijziging verandert er niets. Het telefoonnummer van True Tools blijft ongewijzigd: +31 (0)172-431753.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *