Tijdbesparend monteren met de WISKA COMBI kabeldozen

Wiska-Combi-kabeldozen

Eenvoudige en tijdbesparende montage; daarmee scoren de COMBI kabeldozen. Met hun gebolde deksel bieden zij een hoop ruimte voor de installatie. Dankzij hun robuuste, weer– en UV–bestendige behuizing zijn ze uitermate geschikt voor buiten in wisselende en extreme weersomstandigheden. De COMBI kabeldozen zijn snel te bevestigen op een JMV schetsplaat voor montage op een kabelgoot. Ruim op voorraad bij de groothandel.

Wiska-Combi-kabeldoos-407

Voordelen COMBI 407 kabeldoos

 • 10% meer ruimte in de kabeldoos door het gebolde deksel
 • Opvallend goed weers- en UV-bestendig
 • Slagvast, breukvast, vlamvertragend en halogeenvrij
 • Geribbelde hoeken voor meer stabiliteit
 • Gecombineerde draad- en membraandoorvoer voor IP66 / IP67
 • Diverse snelle bevestigingsmogelijkheden voor schetsplaat of kabelgoot

Binnen én buiten toepasbaar

De COMBI boxen, met de bewezen tweecomponenten techniek, zijn bestand tegen de meest ongunstige weersomstandigheden. Ook in vochtige omgevingen, bijvoorbeeld in kassen, kunnen de COMBI kabeldozen door hun IP 66/IP67 beschermklasse goed ingezet worden. Door gebruik van een tweecomponentensiliconen-gel kan zelfs beschermklasse IP 68 (drukwaterdicht) bereikt worden.

Flexibele montage

De COMBI dozen beschikken over 6 gecombineerde draad- en membraandoorvoeren van M20 en een centrale M25 uitbreekopening (membraantechniek). Voor een eenvoudige wandmontage beschikken de COMBI dozen over 2 membraandoorvoeringen aan de achterzijde.

Diverse bevestigingsmogelijkheden

Met de snelmontagebeugel zijn de COMBI dozen eenvoudig en snel te monteren, ook op de JMV schetsplaat en kabelgoten. Verder zijn de kabeldozen met de niet-verliesbare roestvrije dekselschroeven snel te sluiten. Ook verzegeling is mogelijk. WISKA biedt ook innovatieve accessoires, onder andere een klemstrook voor schroefloze bevestiging en een DIN-rail kit.

Bekijk in ons productenportaal alle COMBI kabeldozen van Wiska.

2 reacties op “Tijdbesparend monteren met de WISKA COMBI kabeldozen

 1. Bij de 407/3 zitten 3 wartels ESKV M20x15PLUS.
  Deze blijken een doorlaat te hebben van 14mm, wat met name nodig is als in een bestaande installatie een doos vervangen moet worden. ( VMvK, gebruikt in oude(re) installaties heeft een grotere diameter dan YMVK of XMvK )
  Het wordt door Hemmink niet duidelijk gemaakt dat, als je extra wartels in deze dozen wilt draaien, je er op moet letten dat er typen bestaan met 14mm ( ESKVM20×15PLUS ) doorlaat en 13mm ( ESKVM20×1,5 ) doorlaat.
  Wil je dat het altijd passen gaat dan moet je type 563953 (EAN.: 4007686028348 ) moet hebben en niet 563968( EAN. 4007685020671 )

 2. Goedemorgen Wim,

  Dank voor je reactie, dit wordt erg gewaardeerd.
  We hebben de ESKV20 PLUS als bijbehorend artikel aan de dozen toegevoegd, ook zullen een tekstuele vermelding maken.

  Met vriendelijke groet,
  Jan Roffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *