Stekerbaar installeren doe je met Adels

Stekerbaar Installeren met Adels Contact

De laatste jaren is de installatiemarkt sterk aan het veranderen. Het tekort aan technisch bekwaam personeel vereist een andere manier van werken. Net als de ontwikkelingen rondom de energietransitie, circulair en modulair bouwen zorgen voor nieuwe technieken en toepassingen. Daarnaast neemt de vraag naar flexibiliteit en duurzaamheid toe.

Al deze ontwikkelingen laten een steeds verdere verschuiving naar stekerbaar installeren zien. Dit is ook niet zo gek want hiermee kan je aantoonbaar de arbeidstijd en kosten reduceren. Denk aan lagere faalkosten, reiskosten en personeelskosten. Zeker bij projecten met veel repeterende installatiewerkzaamheden en bij prefab bouwen is veel winst te behalen. Bovendien zijn aanpassingen snel en eenvoudig door te voeren zonder breekwerk achteraf.

De toepassingsgebieden voor stekerbaar installeren breiden zich ook nog steeds uit. Denk aan het stekerbaar installeren van verlichtingsinstallaties, bewegingssensoren, alarmsystemen, verkeerstechniek en natuurlijk de reguliere 230V installaties.

Stekerbaar installeren conform NEN1010

In het algemeen geldt de NEN1010 als de norm waaraan de te bouwen installaties door een installateur aan moeten voldoen. Al deze installaties moeten voldoen aan de NEN1010, waarbij deze norm bovendien stelt dat een verbinding met stekerbare connectoren moet voldoen aan de NEN-EN-IEC 61535.

Alle connectoren en snoeren uit de AC166G-serie van Adels voldoen aan deze norm en zijn bovendien veilig uitwisselbaar met het GST18-systeem. De Adels snoeren zijn leverbaar in de meest gangbare brandklassen. Daarnaast zijn de producten eenvoudig te combineren met andere merken van Hemmink zoals JMV, Schnabl en Wiska.

De kracht van Adels

Met de kant-en-klare geprefabriceerde kwaliteitscomponenten van Adels en snoeren of flexibele kabels met stekers ben je verzekerd van installatiegemak. We gaan nog een stapje verder door je project volledig te engineeren. Deze tekeningen komen we vervolgens in een persoonlijk gesprek toelichten. Daarnaast leveren wij de stuklijsten aan, op basis waarvan installateurs hun materialen eenvoudig bij de groothandel van hun voorkeur kunnen bestellen.

Maar ook ten aanzien van de levering kan Hemmink je veel werk uit handen nemen. In samenwerking met diverse groothandelspartners zorgt Hemmink ervoor dat de materialen per verdieping of ruimte worden verpakt en op het juiste moment op de bouwplaats worden geleverd. Dit zorgt voor de juiste sturing van materialen en voorkomt dat men moet zoeken naar artikelen of materiaal vergeet. Ook dat bespaart in totaliteit veel tijd. Samen met jou bekijken we hoe het project zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden.

Hemmink en Adels, jouw partners voor stekerbaar installeren

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct uitrekenen wat jij kan besparen in een volgend project?. Bekijk dan onze uitgebreide stekerbaar installeren pagina. Wil je een projectering laten maken of een vrijblijvend advies op maat ontvangen, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *