Split Gland, de deelbare IP 67 kabelwartel

Bij kabels met voorgemonteerde connectoren is het lastig om kabelwartels te monteren en daarbij een hoge IP-waarde te behouden. Pflitsch heeft hiervoor een unieke oplossing: de UNI Split Gland®: een compleet deelbare kabelwartel bestaande uit deelbare wartelbehuizing, deelbare drukmoer en voorgesneden inzetstuk. Verkrijgbaar in kunststof (M20, M25 en M32) en voor zware industriële toepassingen in zink (HD, Heavy Duty).

Een unieke wartel, want voor het eerst kunnen kabels met voorgemonteerde connectoren doorgevoerd en aangesloten worden terwijl toch een hoge beschermklasse (IP 67) wordt bereikt.

Dit zijn je voordelen:

  • Compleet deelbare kunststof kabelwartel: deelbare wartelbehuizing, deelbare drukmoer en voorgesneden inzetstuk
  • Verkrijgbaar in M20, M25 en M32
  • Hoge beschermklasse: IP 67
  • Hoge trekontlasting
  • Compacte en snelle (de)montage van kabels. Stopzetten van het productieproces om kabels te vervangen is niet nodig.
  • Voor kabeldiameters van 2,0 tot 20,5 mm

Tijd- en kostenbesparing

De UNI Split Gland® is een ideale oplossing voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Deze kabelwartel kan snel en eenvoudig gemonteerd c.q. gedemonteerd worden, zonder onderbreking van het productieproces. Op elk gewenst moment kan de Split Gland geopend worden om kabels te vervangen of aan te passen. Dat bespaart tijd en kosten!

UNI Dicht® systeem

De Split Gland is gebaseerd op het bekende UNI Dicht® systeem van Pflitsch. Al jarenlang voert Pflitsch dit unieke en universele kabelwartelsysteem. Voor elke toepassing is er wel een passende wartel en inzetstuk. Alles van hoogwaardige kwaliteit, zeer betrouwbaar, hoge IP-waarde en eenvoudig te monteren. Voor de Split Gland heeft Pflitsch ca. 100 verschillende voorgesneden TPE-V inzetstukken beschikbaar.

Bekijk in ons productenportaal alle varianten van de Split Gland of download de flyer Deelbare kabelwartelsystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *