Slimme ruimtebespaarders van Schnabl

Met de 3 kabel(bundel)beugels van bevestigingsspecialist Schnabl bespaart u kostbare tijd bij het bevestigen van uw (stekerbare) installatie aan het plafond of goot.

Onvoldoende ruimte aan het plafond of in de goot?

Voor het monteren van grote hoeveelheden kabels heeft Schnabl 2 oplossingen: de kabelbeugels TA/TB voor rastersystemen en de kabelbundelbeugel SH.

1. De flexibele kabelbeugels TA/TB voor rastersystemen zijn enkelvoudig of meervoudig te gebruiken en wordt altijd met een ankerstrip (TA) gecombineerd. De TA strip is in diverse lengtes en met én zonder plug leverbaar. Afhankelijk van de lengte van de strip kunt u meerdere lagen kabels boven elkaar aanbrengen.

Tip! De rasterkabelbeugel is ook een ideale oplossing wanneer u veel kabels onder stucwerk moet verwerken. De kabels blijven goed aangeklemd waardoor u de muur eenvoudig kunt afwerken.

2. Bij grote hoeveelheden kabelbundels is de kabelbundelbeugel SH een ideale en flexibele oplossing. Verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoering. In beide gevallen kunt u, ook achteraf, kabels toevoegen of verwijderen. Deze Schnabl kabelbundelbeugel kunt u eenvoudig met een (gekleurde) Euro-Clip monteren zodat u met een enkele bevestiging zowel kabel- als (signaal)buisbevestiging kunt combineren.

Tip! De sleuf in de zijkant van de SH15 maakt het mogelijk om de SH aan een wand/muur te bevestigen met een DSN duimnagel of aan de zijkant van een draadgoot. In dit geval kunt u de plug van de SH afknippen.

Kabels en buizen in één beugel monteren

Wilt u grote hoeveelheden kabels en ook nog één of meerdere elektrabuizen in één beugel monteren? Dan is de kabelbeugel KB of KBS (schietbeugel) de oplossing. U kunt eenvoudig Euro-Clips aanschuiven; op de flanken zijn zelfs afwijkende maten combineren. Deze unieke kabelbeugel is bij uitstek het antwoord op montage van stekerbaar installeren en kan gemakkelijk met een klemplug  of schiethamer gemonteerd worden.

Vervanger voor kleine kabelgoot
De kabelbeugel KB(S) is een volwaardige vervanger voor een kleine kabelgoot. Ideaal voor gebouwen waar vanwege ruimte (plafondhoogte) of kosten naar een alternatieve oplossing uitgeweken moet worden. Het gebruik van de KB(S)20 kabelbeugel leidt in veel gevallen tot een aanzienlijke kostenreductie tot wel 50%!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *