Opendrukzadel KPO nu ook in kleinverpakking

JMV-KPO-opendrukzadel

Opendrukzadels van JMV (KPO) zijn al jarenlang de ideale klembeugels voor opbouwmontage van elektrobuizen in met name de meterkast. Deze praktische zadels zijn nu ook leverbaar in kleinverpakkingen van 50 en 100 stuks. Handig als je een project hebt waarvoor je minder grote hoeveelheden nodig hebt. Daarnaast heeft JMV ook de verpakking en het bevestigingsgat aangepast om de installateur nog meer gebruiksgemak te bieden.

Nieuwe verpakking, meer gebruiksgemak

De JMV opendrukzadels (KPO) worden nu geleverd in een hogere doos waardoor deze beter in de schappen van de bestelbus passen en gemakkelijker voor de installateur toegankelijk zijn. In de doos past een grotere hoeveelheid opendrukzadels én de doos komt nu boven de rand van het schap uit. Handiger werken dus!

Voordelen kleinverpakking

Naast de standaard verpakkingen van 200 stuks zijn deze opendrukzadels KPO16 en KPO19 nu ook verkrijgbaar in een doos van 50 en 100 stuks. Dit geldt voor de lichtgrijze, donkergrijze en crèmekleurige opendrukzadels. Ideaal voor een klein project: je houdt geen onnodige opendrukzadels over.

Aanpassing gatdiameter

Daarnaast is het bevestigingsgat van het opendrukzadel (KPO) kleiner gemaakt zodat deze geschikt is voor een zelftappende schroef 4 mm (op hout of met plug op beton).

Dit zijn jouw voordelen:

  • Geschikt voor universele flexbuis- en installatiebuisbevestiging
  • Eenvoudig zijdelings koppelbaar
  • Kleine hartafstand gelijk aan de meest gangbare aansluitingen van inbouwdozen en meterkasten zoals ABB (HAF), Attema (BK lasdoos) en Hager. Dit betekent minder buigwerk voor de installateur
  • Gatdiameter: 5 mm (slobgat) voor 4 mm zelftappende schroeven
  • Zeer hoge klemkracht, buizen verschuiven niet bij draadtrekken
  • Nieuwe verpakking: meer gebruiksgemak voor de installateur
  • Verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, crème/geel en donkergrijs (Hostaliet)
  • Materiaal: PP, halogeen- en siliconenvrij

Bekijk in ons productenportaal alle specificaties van het opendrukzadel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *