Ontdek Grothe’s laatste innovaties: moderne draadloze deurbellen en beldrukkers voor elk huis

Grothe introduceert een reeks moderne gongs (de CALIMA serie) en beldrukkers (de Piccolo serie) die een slimme mix hebben van geavanceerde technologie en een strak design. Deze producten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van elk modern huishouden. Daarnaast introduceert Grothe de draadloze inbouwgong, ideaal voor robuuste installaties waar integratie met het interieur wenselijk is.


De CALIMA serie: moderne gongs die je overal kunt neerzetten

Naast de CALIMA 200, die reeds onderdeel is van ons assortiment, introduceert Grothe ook de CALIMA 50, 100, 400, 600 en 800 in Nederland. Deze gehele serie is een reeks draadloze gongs die design met gebruiksgemak combineert. Daarnaast bieden ze flexibiliteit en functionaliteit voor elke woonomgeving.

De CALIMA 800 met dockingstation

Ontdek de voordelen van de CALIMA serie

Snel klaar voor gebruik In de sets met een compatibele draadloze deurbeldrukkers zijn de gongs vooraf gekoppeld en meteen te gebruiken.

Uitgebreid bereik Met een bereik van 250 tot 500 meter mis je geen enkele bezoeker, waar je ook bent in huis.

Gebruiksvriendelijk menu Bediening via een tweeknopsmenu met duidelijke spraakbegeleiding zorgt voor gemak zonder complexiteit.

Visuele signalering Een gekleurde LED-lichtring geeft ook visueel aan dat er iemand aan de deur staat.

Demp- en sluimerfunctie De draadloze deurbellen uit de CALIMA reeks, beschikken allemaal over een demp- en/of sluimerfunctie, waarmee je de bel tijdelijk kunt uitzetten. Ideaal voor als er rust in huis nodig is.

Flexibele plaatsing CALIMA heeft geen vaste montageplaats nodig. Sommige modellen kun je eenvoudig overal mee naartoe nemen in je huis of tuin.

Belonderscheidingen De CALIMA 100, 600 en 800 van Grothe zijn uitgerust met geavanceerde belonderscheiding. Deze functie maakt het eenvoudig om onderscheid te maken tussen signalen van verschillende deuren, wat bijdraagt aan het gemak en de veiligheid van je woning of gebouw.


Grothe Piccolo serie: stijlvolle beldrukkers

Naast de CALIMA serie, introduceert Grothe ook de Piccolo serie in Nederland. De Piccolo serie is een collectie van moderne beldrukkers die stijl en functionaliteit combineren met de kwaliteit van Grothe.

Piccolo Piazza in de kleur zwart met witte rand
Piccolo Cerchio in de kleur messing met zwarte rand
  • 2 modellen: de beldrukkers zijn beschikbaar in twee modellen: vierkant (Piazza) en rond (Cerchio).
  • 8 uitvoeringen: de beldrukkers zijn beschikbaar in de uitvoeringen zwart, RVS, messing en koper. Daarbij heb je keuze uitde opbouwversie met witte of zwarte rand.
  • Weerbestendig: De Piazza en Cerchio beldrukker hebben een bijpassende Protact-drukker (IP44) en bestaan uit een weerbestendig kunststof frame. Zowel de Protact-drukker als het frame zijn daarom perfect voor buiteninstallaties.

Draadloze inbouwgong van Grothe: robuuste installatie in de muur

Deze draadloze inbouwgong is ontworpen voor een naadloze integratie in diverse interieurs. Je plaatst de gong in een wandcontactdoos vanaf waar hij gevoed wordt. Wanneer iemand op de bel drukt, ontvangt de gong een signaal van de draadloze Mistral-beldrukker, die bij de set is inbegrepen.

Met 15 melodieën en een bereik van 250 meter, plus een menu-navigatie met gesproken instructies, biedt deze gong een betrouwbare oplossing voor gebruik in huis. Daarnaast is de draadloze inbouwgong uiterst duurzaam en perfect voor onder andere huurwoningen, dankzij de stevige constructie en robuuste installatie. Door de snelle installatie en de naadloze integratie in het interieur, is deze gong ook ideaal om mee te nemen tijdens nieuwbouwprojecten. Het enige wat je nodig hebt is een vrij stopcontact. Bovendien kun je meerdere inbouwgongs koppelen aan één beldrukker, ideaal voor grotere woningen of mensen die een auditieve beperking hebben.

Meer weten?

Deze nieuwste toevoegingen van Grothe zijn perfect voor installateurs die op zoek zijn naar betrouwbare, geavanceerde deurbeloplossingen die eenvoudig te installeren zijn en passen in elk modern huishouden. Voor meer producten van Grothe, bekijk ons productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *