Online spreekuur voor corporaties

De voorgenomen wetswijziging rondom het plaatsen van rookmelders in bestaande bouw zal je niet ontgaan zijn. Het is de bedoeling dat per 1 juli 2022 in alle woningen in Nederland rookmelders aangebracht zijn. Dit geldt dus ook voor huurwoningen die voor 2003 gerealiseerd zijn. Weet jij al welke stappen je moet ondernemen om volgend jaar aan deze wetgeving te voldoen?

Hoe ga jij zorgen dat je voldoet aan de wetgeving?

Zoals gezegd zal het vanaf 1 juli 2022 verplicht worden om rookmelders ook in bestaande bouw geplaatst te hebben. Hoewel 2022 nog ver weg lijkt, komt het dichterbij dan je denkt. Hoe dan ook, de wijziging zal een flinke impact hebben op het beleid, de bedrijfsvoering, het budget van jouw corporatie en natuurlijk voor de installateurs die de melders moeten gaan plaatsen. Goed dus om nu tijd vrij te maken en je verder in dit onderwerp te verdiepen.

Vrijblijvend advies

Om jou daarbij te ondersteunen houden wij iedere donderdag tussen 10 en 11 uur een digitaal spreekuur. Tijdens dit uur staat één van onze adviseurs klaar om jouw vragen te beantwoorden, met je mee te denken en advies te geven. Denk aan vragen over beleid, de (gewijzigde) wet- en regelgeving, de installatie of product gerelateerde vragen. Loop je misschien tegen praktische problemen aan of wil je graag sparren met ons en andere corporatie over een bepaald vraagstuk? Zet donderdag 10 uur in je agenda en kom met ons in contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *