Nieuw! Aluminium tape voor isolatietoepassingen

Heb jij als installateur te maken met het isoleren van waterleidingen en/of CV-leidingen? En vind jij het ook lastig om de overgangen tussen de delen rubber/neopreen goed en strak af te dichten? Dan heeft Coroplast dé oplossing voor je: een superdunne zelfklevende aluminium tape.

Toepassing van de aluminium tape

De grijze aluminium tape ken je al. Deze wordt vaak toegepast in de luchtbehandelingstechniek om kanalen luchtdicht te maken. Coroplast brengt nu ook een zwarte variant op de markt voor isolatietoepassing: type 933ALU.

Overgangen afdichten

Bij het isoleren van leidingen is het van groot belang dat de overgangen tussen de rubberen lengtes goed afgedicht worden. Je wilt immers niet dat er condensvorming ontstaat tussen de kopse kanten van de rubber isolatiedelen. Met deze aluminium tape voorkom je dit: deze tape is oersterk, heeft een goede hechting op rubber en is daardoor goed toepasbaar op elke bouwplaats.

Extra dunne (zwarte) aluminium tape

Om de overgangen zo onopvallend en glad mogelijk maken, heeft Coroplast deze nieuwe aluminium tape extra dun gemaakt: slechts 0,05 mm. Hierdoor zijn de overgangen tussen de delen rubber bijna niet zichtbaar.

Eigenschappen

  • Extra dun: 0,05 mm
  • Geen zichtbare overgangen
  • Breedte: 50 mm en 75 mm uit voorraad leverbaar
  • Waterbestendig
  • Hoge mechanische eigenschappen

Bekijk meer eigenschappen van deze nieuwe aluminium tape in ons productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *