Leverbaarheid rookmelders: hoe zit het?

Hemmink - Leverbaarheid - Header 1250x600

Leveringsproblemen. Ongeveer iedere sector en ieder land heeft ermee te maken. Dat heeft invloed op diverse markten, dus ook op de rookmeldermarkt. Veel leveranciers kunnen niet op tijd leveren. Of de ene keer wel en de andere keer niet. Er is geen continuïteit. Geldt dat ook voor de melders van Ei Electronics? Het antwoord is nee. We vertellen je waarom.

Pure focus op het product

Natuurlijk is het voor Ei Electronics op dit moment – net als voor andere fabrikanten – een uitdaging om volledig aan de vraag naar rookmelders te voldoen. Maar de grote leveringsproblemen die andere fabrikanten hebben, zijn bij Ei toch een stuk minder. En wel om de volgende reden.

Waar het maken van rookmelders voor veel rookmelderfabrikanten een nevenactiviteit is, is het voor Ei Electronics dé core business. Dat betekent dat het bedrijf zich vanaf de start volledig op het product heeft kunnen focussen. ‘Doordat we al jaren langdurige vertrouwensrelaties en samenwerkingen met bijvoorbeeld leveranciers opbouwen, plukken we daar nu de vruchten van’, vertelt productmanager Jan Nies.

‘Deze leveranciers weten wat ze aan ons hebben, waar we als bedrijf naar streven en helpen ons om dat ook in deze uitdagende tijden waar te maken. Daarom hebben we tot nu toe altijd aan de marktvraag kunnen voldoen, ondanks dat deze zo is toegenomen. En dat kunnen we zeker nog wel een tijdje volhouden.’

Ei Electronics is een familiebedrijf. Een onderneming zonder investeerders met een pure focus op veiligheid. Een ideaal dat door iedereen van de organisatie wordt uitgedragen. Alles is erop gericht om veilige producten te maken. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze brandveiligheidsproducten en maken we alleen melders waar je op kan vertrouwen.

Rookmelders nodig voor 1 juli?

Wil jij de woningen in jouw woningbestand van rookmelders voorzien voordat de nieuwe wetgeving ingaat? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. We helpen je graag bij je plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *