JMV Zakleidingplaat

jmv-zakleidingplaat

Heb je weinig ruimte in de kabelgoot of draadgoot? Gebruik dan de zakleidingplaat van JMV, het ‘zusje’ van de JMV schetsplaat. Ontwikkeld in samenwerking met de Heijmans Utiliteit en Croon.

JMV zakleidingplaat

Voordelen:

  • compact formaat, ideaal wanneer er weinig ruimte beschikbaar is
  • geschikt voor draadgoot en kabelgoot
  • toepasbaar voor alle gangbare kabeldozen zoals AK2 en HAF3640
  • ook voor stekkerbare installaties
  • te combineren met de Schnabl Euro-Clip
  • zonder gereedschap te bevestigen

Universeel

Net zoals de JMV schetsplaat kan je de JMV zakleidingplaat gebruiken op alle draad- en kabelgoten en combineren met alle gangbare kabeldozen (AK2 en HAF 3640). Hierdoor hoef je slechts één schetsplaat op voorraad te houden.

Bevestigen zonder gereedschap

Bevestigen gaat heel gemakkelijk zonder gereedschap: je klikt eenvoudig de schetsplaat op de kabelgoot. Met de flexibele ‘vingers’ kan de schetsplaat ook op draadgoten stevig bevestigd worden.

Extra functionaliteiten

jmv-stekerbaar-installeren
ook te combineren met stekerbaar installeren

Deze zakleidingplaat is ook prima geschikt voor stekerbaar installeren met verschillende merken stekkers. Er is plaats voor één of twee connectoren. Daarnaast heeft het product geïntegreerde trekontlasting voor flexbuis door de flexbuisclips (16 en 19 mm) aan de zijkanten van de plaat.

Te combineren met Euro-Clip

Dit nieuwe product van JMV is prima te combineren met de Euro-Clip van Schnabl. Met een ESV kabelgootclip klik je eenvoudig een Euro-Clip aan de schetsplaat waarmee je vervolgens buis kunt bevestigen.

Verticaal én horizontaal bevestigen

De zakleidingplaat kan zowel verticaal als horizontaal op de kabelgoot bevestigd worden. Handig als er weinig ruimte beschikbaar is tussen de goot en het plafond.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *