JMV KPO opendrukzadel krijgt update

KPO PRO opendrukzadel

De huidige KPO gaat uit ons assortiment, daarom introduceren wij de JMV KPO Pro, die de oude klembeugels voor de opbouwmontage van elektrobuizen per direct vervangt.

De nieuwe KPO Pro is speciaal ontwikkeld voor de woningbouw en is zowel toepasbaar voor starre- als flexbuizen, en gebruik je voor de opbouwmontage voor uiteenlopende soorten ondergrond. De KPO Pro is uniek door de nokjes aan de binnenkant van het zadel, die speciaal voor de toepassing van flexbuis zijn ontworpen. Door deze nokjes fixeer je flexbuizen nog beter dan voorheen.

De KPO Pro klik of schuif je makkelijk aan elkaar, waardoor een strakke montage mogelijk wordt. Hierbij speelt de diameter van de KPO Pro geen rol, de verschillende formaten 16mm en 19mm koppel je namelijk moeiteloos aan elkaar.

Deze praktische zadels zijn nu ook leverbaar in verpakkingen van 150 en 200 stuks.

Dit zijn jouw voordelen:

  • Geschikt voor universele flexbuis- en installatiebuisbevestiging
  • Eenvoudig zijdelings koppelbaar zowel met de nieuwe KPO Pro als de oude KPO
  • Zeer hoge klemkracht; door de uniek nokjes is de klemkracht sterker dan bij de oude KPO
  • Verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, crème/geel en donkergrijs
  • Materiaal: PP, halogeen- en siliconenvrij

Volgens Ferry Overweg, product manager bij Hemmink, is de JMV KPO Pro hét opendrukzadel voor toepassing van zowel gladde buis als flexbuis: “De opendrukzadels van JMV KPO zijn al jarenlang de ideale klembeugels voor opbouwmontage van elektrobuizen”. Door de uitstekende klemkracht blijft de buis ook na verloop van tijd stevig vastzitten en zal een buis ook niet losschieten wanneer je de draad trekt.

Te verkrijgen bij jouw elektrotechnische groothandel

De nieuwe JMV KPO Pro is nu te verkrijgen bij jouw favoriete elektrotechnische groothandel. Meer informatie vind je in ons productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *