JMV kapstokgoot

jmv-kapstokgoot-functiebehoud

Wil je bekabeling snel en slim installeren op plaatsen waar slechts een minimale montagehoogte beschikbaar is? Kies dan voor de JMV kapstokgoot. Deze flexibele draadgoot bevestig je rechtstreeks aan de betonnen ondergrond met een minimale hoogte van slechts 55 mm.

Zonder gereedschap van richting veranderen

De kapstokgoot-draadgoot kun je zonder gereedschap aan de situatie aanpassen en desgewenst moeiteloos van richting veranderen. Ook buigen, aftakken, inkorten of kruisingen maken behoren tot de mogelijkheden.

EMC, elektromagnetische interferentie voorkomen

Wil je kabelsoorten scheiden om elektromagnetische interferentie (EMC) te voorkomen? Deze kapstok-draadgoot biedt de mogelijkheid om voedings-, signaal- en/of datakabel gescheiden van elkaar aan weerszijden te plaatsen.

Maximale belasting

Door het lage gewicht en de hoge veerkracht van de dragers van dit kabeldraagsysteem wordt een grote maximale belasting bereikt. Hierdoor kan deze tot 35 kg belast worden en kan er tot wel 3.900 mm² aan kabel in worden gehangen! Door de hoge mate van flexibiliteit is het heel eenvoudig om extra kabels toe te voegen of weg te halen. Slim en snel installeren dus!

Vraag de technische handleiding aan

Wij hebben een technische handleiding gemaakt waarin alle voordelen en technische eigenschappen van de JMV kapstokgoot duidelijk vermeld staan. Download deze handleiding hier.

Artikelnummer Naam product (bekijk alle specificaties via onderstaande links)
9700891 Draadgoot flexibele kapstokgoot, verzinkt staal, 200x50mm lengte2 meter
9700892 Verbindingsklem tbv kapstokgoot, incl. schroef M6 en moer
9700893 Montageset kapstokgoot tbv plafondmontage, met betonschroef 6×40 functiebehoud E90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *