JMV draagbeugel voor DIN-rail

jmv-draagbeugel-din-rail

Bevestigingsspecialist JMV heeft al jarenlang de TS35 DIN-rail in het leveringspakket, ideaal voor paneelbouwers. JMV voegt hier nu een handige accessoire aan toe: de DIN-rail draagbeugel onder een hoek van 45 graden met schroefbevestiging.

Eenvoudiger en sneller installeren

Met deze draagbeugel kan de DIN-rail schuin, onder een hoek van 45 graden, op de montageplaat gemonteerd worden. Dit vereenvoudigt het installatiewerk op de montageplaat en naar de flensplaat.

Diepteverstelling van de DIN-rail

In bijna elk paneel zijn klemmen vereist voor de inkomende/uitgaande kabels. Bij het installeren van klemmen zijn vaak accessoires voor diepteverstelling van de DIN-rail nodig, met name wanneer de installatie moet worden uitgevoerd in het veld. De JMV draagbeugel is dan een uitstekende oplossing om de DIN-rail schuin op de montageplaat te monteren. Hierdoor heb je duidelijk zicht op de klemmenstroken onderin het paneel, wordt de afgaande bekabeling en naar de montageplaat in de schakelkast geleid en de uitgaande bekabeling naar de flensplaatopening gepositioneerd.

Voordelen:

  • Draagbeugel voor schuine bevestiging (hoek van 45 graden)
  • Duidelijk zicht op de klemmenstroken
  • Positionering van de afgaande bekabeling
  • Geschikt voor wandmontage en vloerstaande kasten/panelen
  • Eenvoudige schroefbevestiging

Bekijk alle technische eigenschappen van dit product in ons productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *