Hilco Knul aangesteld als Commercieel Directeur Hemmink B.V.

De afgelopen periode heeft Hemmink de tijd genomen om met diverse stakeholders te spreken over de dynamiek in de markt, haar toekomstige rol in de keten en de waarde die zij toe kan voegen. Vanuit deze gesprekken hebben wij ons een beeld gevormd van een mooie transitie naar een toekomstvaste Hemmink organisatie.

Invullen van klantbehoeftes

Hemmink zal zich met de thema’s ‘Slim en Snel Installeren’ en ‘Veilig en Comfortabel Wonen’ nog meer richten op het invullen van klantbehoeftes binnen de bebouwde omgeving. Klantbehoeftes die niet alleen vragen om kwalitatief hoogwaardige producten maar veel meer uit totaaloplossingen en extra services bestaan.

Nieuwe uitdaging

De directie van de Hemmink groep (nu Hanzestrohm) heeft Hilco Knul (rechts op de foto) als Commercieel Directeur aangesteld om deze transitie binnen Hemmink vorm en inhoud te geven. Hilco is al meer dan 2 jaar in dienst bij Hemmink als Commercieel Manager en zal vanuit zijn nieuwe rol met nieuwe verantwoordelijkheden en bevoegdheden deze uitdaging aangaan.

Hilco gaat graag met je in gesprek over de nieuwe koers van Hemmink en wat dit voor jou betekent. Neem gerust contact met hem op via mail of telefoon 038-4698200. Als directie wensen wij Hilco veel succes en plezier in zijn nieuwe rol!

Namens de directie van de Hemmink groep,

Matthijs Breel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *