Het Adels stekerbare systeem is uitgebreid

Goed nieuws voor alle installateurs en elektrotechnische professionals! We hebben onze krachten gebundeld met de Technische Unie en Attema om jullie werk nog makkelijker en sneller te maken. Met deze samenwerking breiden we het stekerbaar systeem van Adels uit met prefab schakelmateriaal van de Technische Unie en de kabeldoosdeksels van Attema. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om verbruikers zoals armaturen en wandcontactdozen rechtstreeks en zonder moeite te verbinden aan het stekerbare systeem van Adels.

Sneller en veiliger installeren

Ons systeem is ontworpen om de installatie van elektrische componenten zo efficiënt en veilig mogelijk te maken. Met de nieuwe toevoegingen van prefab schakelmateriaal en kabeldoosdeksels kun je als installateur eenvoudig genieten van de “plug en play”-ervaring van begin tot eind met het stekerbare systeem van Adels.

Wat is nieuw?

Prefab schakelmateriaal bij Technische Unie

Een breed assortiment prefab schakelmateriaal is nu standaard beschikbaar bij de TU met Adels-aansluitingen. Deze sets worden gebruikt in holle wanden, zoals metal stud, voor het slim en snel stekerbaar installeren van wandcontactdozen en schakelaars.

Momenteel zijn de volgende Adels lijnen beschikbaar:

  • Attema doos in combinatie met GIRA schakelmateriaal
  • ABB-doos in combinatie met Busch Jaeger schakelmateriaal

Attema kabeldoosdeksels (AK2)

Een stekerbare installatie in de utiliteitsbouw begint vrijwel altijd bij een kabeldoos op een kabelgoot. 

Attema heeft haar assortiment AK2 deksels met stekerbare chassisdelen uitgebreid met een volledig Adels assortiment. Ook deze zijn nu “plug and play” en eenvoudig te bestellen bij de elektrotechnische groothandels. 

Deze serie zal ook in het zwart leverbaar worden. 

Wat was al beschikbaar?

Al lange tijd werken we samen met gerenommeerde verlichtingsmerken die onze Adels chassisdelen en connectoren gebruiken voor hun armaturen. Hierdoor is het al langere tijd mogelijk voor installateurs om verlichting eenvoudig stekerbaar te installeren.

Ook nieuw: stekerbare aanwezigheidsmelder

Sinds kort bieden we ook de Adels Theben LUXA stekerbare aanwezigheidsmelder aan, speciaal voor diegenen die het schakelen op basis van aanwezigheid willen vereenvoudigen.

Meer over de aanwezigheidsmelder

Dankzij deze en toekomstige samenwerkingen wordt het stekerbare systeem van Adels Contact steeds vollediger. We blijven ons actief inzetten om aan de verwachtingen en wensen van installateurs en elektrotechnische professionals en hun klanten te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *