Hemmink bekroond tot één van de Best Managed Companies 2014

Hemmink B.V. uit Zwolle behoort dit jaar tot één van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakten Deloitte en ING afgelopen donderdag 4 december bekend.

Innoverend ondernemen
De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’.

5 keer Best Managed Company
Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Hemmink deed dit jaar voor de 5e keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Ook in 2009 t/m 2012 behaalde Hemmink deze titel. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Hemmink.

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Kijk voor meer informatie op www.bestmanagedcompanies.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *