Hemmink bekroond tot Best Managed Company 2017-2018

Hemmink is ook dit jaar weer bekroond tot één van de best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland (BMC). Dit werd afgelopen 8 februari bekend gemaakt door Deloitte. Organisaties worden beoordeeld op o.a. strategie, beleidsvorming, informatietechnologie en cultuur. Uit deze verschillende BMC-onderzoeken kwam Hemmink als één van de 51 Best Managed Companies naar voren.

Het is het tiende achtereenvolgende jaar dat Deloitte het Best Managed Companies programma organiseert. Voor Hemmink was het de 8e keer dat ze hieraan deelnamen en ze werden wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland.

Reactie Financieel Directeur

Dhr. Pannen, Financieel Directeur: “De Hemmink Groep is nu meer dan 7 jaar een Best Managed Company. Als erkenning word je dan Platinum Member. Wij zijn hier erg blij mee omdat deze erkenning onderstreept dat wij goed bezig zijn. Het BMC programma houdt ons als organisatie scherp omdat wij op verschillende onderdelen getoetst worden. De komende jaren zal onze focus gericht zijn op de verdere ontwikkeling van de Hemmink Groep. Ondernemerschap en innovatie zijn de belangrijke thema’s om deze ontwikkeling verder vorm te geven.”

Over het Best Managed Companies programma

Deloitte beoordeelt de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model. Dit model brengt zowel het interne- als externe bedrijfsprofiel in kaart en is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. De focus in dit model ligt op de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van een bedrijf.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Bekijk hier het overzicht van alle winnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *