Hemmink bekroond tot Best Managed Company 2016-2017

Hemmink behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen donderdag 2 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Hemmink  als een van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Hemmink deed dit jaar voor de 8e keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Dhr. Pannen, Financieel Directeur : “Al jaren steken we veel tijd en energie  in onze strategie en beleid. Deze kwalificatie bevestigt ons wederom dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen en we bij een van de best geleide bedrijven van Nederland horen. Het komende jaar zetten we nog meer in op het creëren van synergie en samenhang tussen de verschillende clusters binnen ons bedrijf”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *