Hemmink bekroond tot Best Managed Company 2015

Hemmink behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakten ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Hemmink werd geprezen vanwege haar marktgerichte organisatiestructuur en haar durf als het gaat om het tonen van initiatief voor innovaties in de keten.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Hemmink deed dit jaar voor de zesde keer mee en werd door de jury wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Hemmink.

Unieke eigenschappen

Hemmink viel op vanwege haar proces van productontwikkeling. Zij luistert goed naar de markt en zoekt hierbij actief naar partijen die aan deze marktvraag kunnen voldoen Over het Best Managed Companies programmaOp zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *