Grothe breidt serie Mistral uit

Grothe, fabrikant van optische en akoestische signaleringssystemen voor de woningbouw en industrie, introduceert een aantal nieuwe, draadloze producten in de Mistral serie. Deze nieuwe items maken de Mistral serie nog completer. Ook de innovatieve Echo gong is nieuw in het Grothe assortiment.

Innovatieve Echo gong

De nieuwe draadloze Echo gong met fraai design kenmerkt zich door de briljante geluidskwaliteit. Via een eigen micro SD card kan de gebruiker zelf geluidsfragmenten toevoegen. Ook PC software voor het bewerken, opslaan en toevoegen van geluidsfragmenten wordt meegeleverd. Maar liefst 20 zenders kunnen op de Echo gong worden ingeleerd. Een absolute topper!

Unieke Echo en Mistral kenmerken:

  • Het standaard bereik van elke zender is 500 m (vrije veld). Dit is uit te breiden tot 1,5 km via max. 2x een repeater.
  • 13 verschillende oproepmogelijkheden, o.a. combinaties van geluid en flitslicht (ideaal voor doven en slechthorenden)
  • Oproeponderscheiding: meerdere beldrukkers (zenders) zijn op 1 gong (ontvanger) in te leren. Hierbij kan bij elke beldrukker een eigen melodie geselecteerd worden.
  • Op de standaard meegeleverde waterdichte (IP54) beldrukker is een onbeperkt aantal gongen in te leren.
  • Te koppelen met een bestaande belinstallatie
  • Flits of belgeluid op de gong is onafhankelijk uit te schakelen.

Mistral Polo gong
De Mistral serie is uitgebreid met de draadloze Mistral Polo 100 gong met zichtbare LED oproeproepsignalering. De gong wordt geleverd incl. zender; de beldrukker (zender) en gong zijn al op elkaar ingeleerd. De gong heeft maar liefst 36 belmelodieën en kan opgehangen of neergezet worden via een steunvoet.

Mistral relaisbox
Ook nieuw is de Mistral relaisbox in waterdichte kabeldoos (IP66) die u met een zender (beldrukker) draadloos kunt schakelen. Met 1 druk op de beldrukker kunt u bijvoorbeeld op afstand uw tuinverlichting schakelen of in een fabriekshal een extra zwaailamp of sirene aansturen.

Mobiele gong met trilalarm
Een ander handig nieuw product van Grothe is de Mobile 800 mobiele gong met riemclip, de gebruiker heeft de gong zo altijd bij de hand. Deze mobiele gong geeft niet alleen een akoestisch en optisch (LED lampje) signaal maar ook een trilalarm.

Download de Grothe brochure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *