Focus in portfolio

Als ambitieus Zwols familiebedrijf groeit Hemmink hard. Ook verandert de bouwwereld in een snel tempo. Daarom wordt het belang van een toekomstbestendig portfolio steeds groter. We brengen je daarom graag op de hoogte van een wijziging in ons assortiment. 

Per 1 mei gaat Hemmink focus aanbrengen in haar portfolio. We gaan ons nog meer focussen op de merken Union, TIP, JMV, Schnabl, EI Electronics, Wiska en Coroplast. Om dit nog beter te doen, hebben we besloten om afscheid te nemen van de merken REX, Ranit en MKT. Hierover hebben onze klanten inmiddels bericht gehad.  

Hemmink als kennispartner 
Als kennispartner wil Hemmink zich in de toekomst nog meer onderscheiden op het gebied van hechttechniek, elektrotechniek en bevestiging. Dit doen we met een portfolio bestaande uit producten en oplossingen die toegepast worden in de (woning)bouw, utiliteit en industrie.    

Overname REX door A.S.F Fischer 
Het merk REX wordt per 1 mei overgenomen door A.S.F. Fischer. Hiermee gaat het merk inclusief bijbehorend assortiment over. Orders kun je tot en met 14 april inschieten bij Hemmink. Het laatste uitlevermoment van Hemmink is 19 april. Vanaf 15 april kun je deze rechtstreeks naar A.S.F Fischer doorzetten.  

Mochten wij je verder kunnen begeleiden of ben je nieuwsgierig naar meer informatie over producten en oplossingen op het gebied van hechttechniek, elektrotechniek en/of bevestiging? Neem dan contact op met je contactpersoon. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *