EMC-afscherming binnen de scheepsbouw

beurs-europort-emc

Gezien de groeiende interesse voor elektromagnetische afscherming (EMC) binnen de scheepsbouw heeft Hemmink in november 2019 actief deel genomen aan de Europort 2019 in Ahoy Rotterdam.

EMC-afscherming wordt belangrijker

EMC-afscherming is ook binnen de scheepsbouw een belangrijk thema. Gezien de compactheid van de vele installaties op een schip, denk aan frequentieregelaars, omzetters, motoren en de vele spanning- en frequentieniveaus, is EMI immers snel geïnitieerd. De EMC-kabelwartels van Pflitsch bieden dan een betrouwbare oplossing voor ongewenste effecten van elektromagnetische interferentie.

Bezoekers hadden veel belangstelling voor de veelzijdige Pflitsch blueglobe EMC-kabelwartel met de montagevriendelijke TRI veer. Met name het brede kabelbereik, het aansluitgemak en de hoge bedrijfszekerheid van de Pflitsch blueglobe kabelwartel werden door de vele bezoekers beaamd.

EMC training

Op de Hemmink stand hebben wij uitgebreid stilgestaan bij de EMC-trainingen die Hemmink verzorgt voor werkvoorbereiders, paneelbouwers, industriële E-installateurs en eindgebruikers. Aan de hand van praktijkvoorbeelden demonstreren wij de impact van EMC-straling en de innovatieve oplossingen die Pflitsch hiervoor biedt.

Meer informatie

Onze accountmanager komt graag bij je langs met een demobox. Hiermee laten hij graag het verschil in dempingswaarden zien bij toepassing van een standaard wartel, een EMC-kabelwartel en een TRI EMC-kabelwartel. Tijdens deze sessie biedt hij ook advies en hulp bij specifieke EMC-vraagstukken. In deze coronatijd adviseren wij je graag digitaal. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Contact Hemmink

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Stuur mij een update bij nieuwe producten, gewijzigde wetgeving en webinars. Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *