Unieke 2-in-1 dakplaatprofielhanger van JMV

JMV dakplaatprofielhanger M8 en M10

JMV-dakplaatprofielhangers worden gebruikt bij bevestiging aan trapeziumvormige dakplaten. Fabrikant JMV heeft een unieke duo-variant in het assortiment: de 2-in-1 dakplaatprofielhanger, geschikt voor M8 én M10 draadeinden.

Meer ophangmogelijkheden

Deze 2-in-1 dakplaathanger/damwandprofielhanger biedt nog meer installatiegemak. Omdat de bus is uitgevoerd met twee draaddiameters kan de installateur zowel een M8 als een M10 draadeind of draadstang in de hanger (bus) schroeven om bijvoorbeeld draadgoten mee op te hangen. Twee losse dakplaatprofielhangers zijn niet meer nodig. Kortom: slim en snel installeren!

Niet-verliesbare onderdelen

Veiligheid tijdens het werken gaat voor alles. De dakplaatprofielhanger is zo geconstrueerd dat de dwarspen nooit uit de hanger kan vallen maar altijd blijft haken achter de vergrendeling in de pen. Dat betekent maximale veiligheid tijdens installeren op grotere hoogtes en gebruiksgemak.

De voordelen:

  • Eén oplossing voor M8/M10 draadeinden i.p.v. twee losse dakplaatprofielhangers
  • Het M10 draadeind draait zichzelf vast in de bus
  • Snelle montage: ééndelig en niet-verliesbare onderdelen
  • Maximale veiligheid tijdens het installeren op grotere hoogtes
  • Fixeert zichzelf onder belasting
  • Minder te bestellen onderdelen
  • Altijd de juiste variant voorhanden (nooit misgrijpen)

Bijbehorende ponstang

Om snel en gemakkelijk gaten in de dakplaat aan te brengen, is de JMV ponstang een handige tool. Bestel ‘m snel en gemakkelijk bij JMV (artikelnummer 9004510). JMV levert ook de bijbehorende draadeinden, staal 4.8 (ST37-2), bekijk ons aanbod draadeinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *