Bedea HD9+ kabel biedt bescherming tegen 4G signalen

De sterke groei van het aantal 4G-netwerken kan invloed hebben op het tv-signaal van TV-zenders. Dit kan storing veroorzaken als de coaxinstallatie niet voldoende afscherming biedt. Met de HD 9+ coaxkabel kunt u dit voorkomen.

HD 9+ coaxkabel

De HD 9+ coaxkabel van Bedea biedt een hogere afscherming dan een standaard coaxkabel; dit betekent een hoge mate van bescherming tegen 4G (LTE) signalen. Ook verkrijgbaar in een halogeenvrije variant: de HD 9+ FRNC. 

Connectoren

De twee haakse IEC-connectoren van Cabelcon, de CLF 90 F (Female) en CLF 90 M (Male), zijn uitstekend te combineren met de Bedea HD 9+ coaxkabel. Hiermee bereikt u optimale afscherming tegen invloeden van buitenaf.

Optimaal resultaat

Elke slechte of verkeerd gemonteerde connector, koppeling of aansluitkabel heeft grote invloed op de kwaliteit van digitale televisie.

Kiest u voor de connectoren van Cabelcon in combinatie met de juiste Bedea coaxkabel en advies van Hemmink? Dan bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Kabelkeur

De HD9+ coaxkabel van Bedea en de CLF-connectoren van Cabelcon zijn voorzien van Kabelkeur, het keurmerk voor CAI componenten van de beste kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *