B2ca-snoeren van Adels-Contact voor stekerbaar installeren

Na de eerdere introductie van Eca- en Dca-snoeren eind vorig jaar, introduceert Adels-Contact nu de AC 166G B2ca-snoeren. Hiermee is het gehele bereik van brandveilige CPR snoeren afgedekt.

Voldoen aan de strengste normen

De B2ca-snoeren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van de NEN 8012 CPR wetgeving voor stekerbare installatie. Deze snoeren mogen in de omgeving met grote gevolgschade en een hoog afbreukrisico, zoals bijvoorbeeld zorgcentra, grote bijeenkomstruimtes of woonruimtes met logiesfunctie, worden toegepast. Daarnaast dekt deze klasse ook concurrerend de lagere Cca-klasse af.

Deze Adels B2ca-snoeren met 100% gegarandeerde verbinding zijn vanaf nu volledig beschikbaar in het Hemmink productassortiment.

Meer over Adels-Contact

Al 20 jaar produceert de Duitse fabrikant Adels-Contact de AC 166G range die volledig gecertificeerd is en voldoet aan de strenge norm NEN61535 voor toestelverbindingstopcontacten bestemd voor aansluitingen in vaste installaties. Het is een compleet pakket van snoeren, stekers en verdelers die geschikt zijn voor stekerbaar installeren. Denk hierbij aan stekkersystemen ‘G’ serie 3-, 4- en 5-polig, chassisdelen 3-, 4- en 5-polig, T-splitters en net- en verbindingssnoeren.

De producten van Adels Contact zijn uitwisselbaar en te combineren met andere merken van Hemmink zoals JMV, Schnabl en Wiska. Verder biedt Adels de mogelijkheid om in kleinere series te bestellen, dit in tegenstelling tot de stekersystemen van andere merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *