Astro introduceert nieuwe huisversterkers

astro-huisversterkers

Nieuwe huisversterkers van Astro

Astro introduceert twee nieuwe huisversterkers: de HVB 21 (opvolger van de AL 223G ) en de HVB 31 (opvolger van de AL 331G). Bij beide versterkers is het frequentiebereik en de retourweg verbeterd (frequentiebereik: 85-1006 MHz en retourweg 5 – 65MHz). Bekijk alle specificaties van deze versterkers in ons productenportaal.

Vernieuwde verdelers, aftakelementen en multitaps

Astro blijft haar producten verder ontwikkelen. Zo heeft Astro onlangs haar HFT verdelers, aftakelementen en multitaps verbeterd en een nieuwe look gegeven. Bovendien is het frequentiebereik uitgebreid naar 1.218 MHz. Bekijk alle vernieuwde verdelers, aftakelementen en multitaps in ons productenportaal.

Kwaliteitsproducten voor je CAI-installatie

De gemiddelde woningeigenaar gebruikt steeds meer draadloze techniek voor internet, televisie en telefonie. De kwaliteit van (coax)kabels en aansluitingen blijft belangrijk, want alleen op deze manier zijn bewoners verzekerd van snelle internetontvangst en storingsvrije televisie.
Hemmink biedt met de merken Astro, Bedea (kabels) en Cabelcon (connectoren) kwaliteitsproducten voor je CAI-installatie. In combinatie met de kennis en ervaring van onze adviseurs, ben je gegarandeerd van een storingsvrije installatie.

Download de Astro CAI-installatiegids

Wil je meer weten over signaalniveaus, demping, retoursignalen of bandbreedte voor CAI-installaties in woningen of gebouwen? Vraag de Astro CAI-installatiegids aan of neem contact op met onze adviseurs: tel. 038-4698200 of info@hemmink.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *