De all-in-one buisklemplug van Schnabl

In de praktijk komt u situaties tegen waar flexibiliteit en het nastellen van de Euro-Clip minder noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij enkele leidingen en lichtbanen. Dan is de buisklemplug AKS van Schnabl een handige en tijdbesparende oplossing.

Over de buiklemplug van Schnabl

U schuift eenvoudig een Euro-Clip aan de buisklemplug AKS, ongeacht de maat, om zo buisbevestiging mogelijk te maken. Groot voordeel is dat de AKS met vaste klemplug een zeer hoge verwerkingssnelheid heeft.

  • Zeer hoge verwerkingssnelheid
  • Te combineren met alle maten Euro-Clips
  • All-in-one oplossing
  • Ongeëvenaard Schnabl plug-principe
  • Maatvoering van 16 mm tot 50 mm

Voordelen

De buisklemplug AKS kunt u prima toepassen bij enkele leidingen, lichtbanen, CAI installaties en ‘schone’ groepen computersystemen.
In combinatie met de groene Euro¬-Clip is de AKS uitermate geschikt voor noodverlichting en zusterpost meldsystemen; in combinatie met de rode Euro-Clip is de buisklemplug uitstekend toepasbaar voor brandmeldsystemen en beveiligingsinstallaties.

Kostenbesparing met Schnabl

Bevestigingsspecialist Schnabl heeft een compleet assortiment aan tijdbesparende en eenvoudig te monteren bevestigingsmaterialen. De basis is de veelzijdige Euro-Clip. De Euro-Clip is op nagenoeg alle materialen te bevestigen en met veel verschillende accessoires te combineren. Zo kunt u in alle situaties snel en gemakkelijk buis en kabel bevestigen en een aanzienlijke kostenbesparing realiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *