Adels T-splitter

Snel en gemakkelijk (LED) armaturen monteren met de Adels T-splitter

Toegevoegd aan assortiment: Q3 2020

Voor het aansluiten van (LED) armaturen heeft Adels-Contact een T-splitter in het assortiment. Met deze T-splitter kun je gemakkelijk en snel armaturen monteren. De splitter is voorzien van Adels AC166 connectoren (male/female) voor stekerbaar installeren waardoor verschillende armaturen eenvoudig gekoppeld kunnen worden, het scheelt aanzienlijk in de montagetijd. 

5 polige variant

Uniek is de 5-polige variant, voor een eenvoudige installatie van DALI aangestuurde armaturen.

De T-splitter is voorzien van 30 cm aansluitsnoer inclusief vergrendeling en verkrijgbaar in de volgende varianten:

Artikelnummer Naam product (bekijk alle specificaties via onderstaande links)
1804920 T-splitter met aansluitsnoer, 2-polig 0,75mm2, 30cm, Dca
1804921 T-splitter met aansluitsnoer, 3-polig 0,75mm2, 30cm, Eca halogeenvrij
1804922 T-splitter met aansluitsnoer, 5-polig 0,75mm2, 30cm, DALI, Eca

4 reacties op “Adels T-splitter

  1. Ik vind het jammer dat er niet gekozen is voor h-verdeelblokken ipv t-verdeelblokken. Deze zijn aanzienlijk makkelijker door een spotgat te steken bij montage in een vast plafond.

    Origineel zijn t-verdeelblokken ook niet bedoelt geweest om zo te gebruiken. Deze horen eigenlijk alleen gebruikt te worden in chassisdelen. Dat is ook de reden dat er een vergrendeling mist aangezien deze al op het chassisdeel zit.

    1. Hoi Edwin, dank je voor het delen van jouw ervaringen. Deze constructie wordt in praktijk veel naar tevredenheid toegepast. In specifieke situaties kunnen andere vormen voordelen hebben. Daarom komen wij voor concrete projecten graag in contact om te kijken hoe we het installeren in praktijk nog makkelijker kunnen maken.

  2. Mis de versie voor een bewegingsmelder om het compleet te maken. (L/L’/N) Met doorlopende N en AARDE in het verdeelblok.

    1. Dank voor de tip. We bekijken voortdurend hoe wij het assortiment verder kunnen ontwikkelen. Loop je in projecten tegen deze behoefte aan, laten we dan samen kijken naar een passende oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *