40 jaar slim & snel installeren met Schnabl

schnabl-40jaar-slimensnelinstalleren

Schnabl, specialist in slim en snel installeren, bestaat dit jaar 40 jaar! Al 40 jaar biedt Schnabl tijdbesparende oplossingen voor het bevestigen van buis en kabel. De basis is de veelzijdige Euro-Clip (EC). Dit universele zadel is ook verkrijgbaar in een schietbare variant: de Schiet-Clip (SC) die met een schiethamer direct op de ondergrond geschoten kan worden.

Schnabl en Hemmink

Hemmink werkt het overgrote deel van deze 40 jaar al samen met Schnabl: 19 jaar geleden heeft Hemmink het bedrijf Hirondel, met daarbij het merk Schnabl, overgenomen. In deze tijd heeft Schnabl veel ontwikkelingen doorgemaakt.

Tijd- en kostenbesparing

De Euro-Clip is op nagenoeg alle materialen te bevestigen en met veel verschillende accessoires te combineren. Hierdoor ontstaan ongekende mogelijkheden en is er een oplossing voor elke bevestigingsklus! Zo kun je in alle situaties snel en gemakkelijk buis en kabel bevestigen en een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing realiseren.

Wat biedt Schnabl jou

  • 40 jaar continue innovatie en kwaliteit
  • Installatiegemak
  • Tijd- en kostenbesparing
  • Diverse combinatiemogelijkheden door de verschillende accessoires
  • Innovatie: van idee naar concreet product

Alle Schnabl producten worden ontwikkeld vanuit de praktijk. Dankzij terugkoppeling van een grote groep enthousiaste installateurs heeft Schnabl een productenpakket ontwikkeld dat voor elke situatie een praktische oplossing biedt. Stuk voor stuk innovaties.

Heb je zelf een idee voor een nieuwe Schnabl innovatie? Stuur je idee dan naar info@hemmink.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek meer van Schnabl

Ga naar watmaakjijmetschnabl.nl voor meer informatie en inspiratie over Schnabl.

Ken je de Schnabl producten nog niet? Vraag dan vrijblijvend een demo of proefpakket aan en ontdek zelf dat je met de Schnabl producten meer werk kunt verrichten in minder tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *