Tapes van Coroplast: ruim 85 jaar kwaliteit

coroplast-tape
21 JUNI 2016

Coroplast is één van de oudste tapefabrikanten in Europa. Deze Duitse onderneming is opgericht in 1928 en was het 3e merk in Hemminks leveringspakket in de jaren vijftig.

In al die jaren is het kwaliteitsniveau Coroplast onveranderd gebleven. De vele innovatieve ontwikkelingen maakten het mogelijk om het merk op de Nederlandse mark verder uit te bouwen.

Coroplast-tape-302

Isolatietape

De 302 isolatietape is de meest bekende tape en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De tape heeft extreem goede temperatuureigenschappen en is geschikt voor onder andere isolatiewerken, reparatie van beschadigde isolatie, omwikkelingen en markeringen van kabelbomen, armaturen en spoelen.


Eigenschappen 302 isolatietape

  • Vlam vertragend en bestand tegen veroudering
  • Zeer goede chemische bestendigheid
Aluminium isolatietape van Coroplast

Aluminium tapes

Naast de isolatietapes biedt Coroplast een breed scala aan Aluminium tapes. Deze zijn geschikt voor een duurzame en veilige verwerking onder extreme omstandigheden, bij isolatiesystemen met aluminium laminering. Met name bij gebouwen met hoge brandveiligheidseisen is de AWX tape een juiste keuze.
Ook voor het afdichten van dak- en pijpconstructies, luchtbehandelingskanalen en zelfs op licht stoffige ondergronden op bouwlocaties, is een oplossing voorhanden.


Wa
arschuwingsband

Waarschuwingsband van Coroplast

Het bedrukte waarschuwingsband maakt tevens deel uit van het leveringsprogramma. Grote voordeel is het basismateriaal van PVC. Hierdoor is de opdruk onuitwisbaar en knappen de banden niet bij rek (zoals bij PE). Uitermate handig bij bijvoorbeeld graafwerkzaamheden. Mocht de bak van de kraan in de band blijven haken dan breekt deze niet, maar blijft de afgraving markeren.


Op aanvraag

Coroplast-Waarschuwingsband-Friesland

Klantspecifieke waarschuwingsband kan op aanvraag worden bedrukt en geleverd. Mooi voorbeeld hiervan is een afzetlint met de Friese vlag.

Informatie

Wil je meer informatie over de Coroplast tapes? Neem dan contact op met onze binnendienst via tel. 038 – 4698 200 of per mail: info@hemmink.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *