Nieten met de handtackers van Union!

Het gebruik van handtackers maakt het eenvoudig om snel diverse materialen te bevestigen. De Union handtackers zijn de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan klussen. Zo kun je eenvoudig folie vast nieten maar zijn de tackers ook zeer geschikt voor het bevestigen van isolatiemateriaal tot aan vloerbekleding.

De Union TR-MW14 combi

De Union TR-MW14 combi is een handtacker die geschikt is voor het snel en vakkundig vastschieten van folie, isolatie, vloerbedekking. De handtacker beschikt over een achterlader hierdoor kan het magazijn snel worden aangevuld tijdens het werken.

De Union TR-MW14 combi schiet MW-nieten van 6-8mm, 10, 12 & 14mm en de J-brads tot 10mm. De handtacker heeft een magazijn met een capaciteit voor 84 nieten. Doordat de handtacker maar 1kg weegt en voorzien is van een ergonomisch handvat, kun je snel en comfortabel doorwerken.

De Union TR-VX10 combi (EW-32-2)

De Union TR-VX10 combi is een handtacker die geschikt is voor het snel en vakkundig vastschieten van folie, isolatie en vloerbedekking. Het is een compacte handtacker die met één hand eenvoudig te bedienen is.

De Union TR-VX10 combi schiet VX-nieten van 6-8mm, 10 mm en de J-brads tot 10 mm. De handtacker heeft een magazijn met een capaciteit voor 160 nieten. De handtacker is gemaakt van verchroomd staal om roesten te voorkomen en de bewegende onderdelen uit gehard staal voor intensief gebruik.

De Union 9-f9-pf-9-s19 (EW11)

De Union 9-f9-pf-9-s19 is een hamertacker, door de slagkracht is de hamertacker geschikt om snel en vakkundig (DPC) folie, isolatie en EPDM te bevestigen. Door het ergonomische rubberen handvat ligt de hamertacker fijn in de hand waardoor je eenvoudig kunt doorwerken.

De Union 9-f9-pf-9-s19 schiet MW-nieten van 6-8mm, 10mm en de J-brads tot 10mm. De hamertacker heeft een capaciteit voor 168 nieten. Door het kijkvenster is het makkelijk om te controleren hoeveel nieten er nog in de hamertacker zitten. Ook weegt de hamertacker slechts 0,9kg, waardoor de hamertacker een perfecte combinatie heeft tussen gewicht en slagkracht.

Union Nietenwijzer

Ben je in het bezit van een tacker en ben je op zoek naar de juiste kram, brad, niet of nagel voor jouw machine? Of heb je juist een specifieke nagel die je gebruikt bij het bevestigen van je vloer maar weet je niet meer exact welke het is? Maak dan snel kennis met de Union nietenwijzer. Een eenvoudig hulpmiddel waarbij je snel de juiste oplossing hebt.

Wil je meer weten over de Union handtackers of ben je op zoek naar de juiste oplossing voor jouw klus? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op via info@hemmink.nl of bel ons op +31 (0)38 469 8200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *