VARiOX kabelgootsysteem: eenvoudig en flexibel

VARiOX kabelkanalen van Pflitsch

Het innovatieve VARiOX kabelgootsysteem van Pflitsch is geschikt voor alle standaard toepassingen in de machinebouw. Met slechts enkele onderdelen en de innovatieve Quick connector kun je gemakkelijk en snel een kabellay-out maken. Het VARiOX kabelgootsysteem is de beste keuze als je voorkeur uitgaat naar een snelle en eenvoudige installatie in een industriële omgeving.

https://youtu.be/X_yPSiFwAjM

Waarom kies je voor de VARiOX kabelkanalen:

  • Snel en eenvoudig te installeren zonder speciaal gereedschap.
  • Lichte en eenvoudige installatie: geoptimaliseerde wanddiktes zorgen ervoor dat het kanaal licht is maar toch zijn vorm behoudt. Hierdoor is het kabelkanaal gemakkelijker te hanteren tijdens de installatie.
  • De voorgeboorde kabelkanalen en accessoires zijn met de multifunctionele VARiOX-Quick connector eenvoudig in elkaar te passen tot een complete kanaallay-out.
  • De VARiOX Quick connector heeft een dubbele functie: naast de toepassing als connector om de afzonderlijke kabelgootcomponenten snel te monteren, kun je deze slimme connector ook als een tool gebruiken om de VARiOX-kabelkanalen in elkaar te schroeven.
  • Het zelfborgende deksel kan eenvoudig op het kanaal worden geklikt en kan op elk moment, zonder gereedschap, worden verwijderd om het kanaal te openen.
  • Compact en overzichtelijk assortiment met slechts 42 componenten. Dit zorgt voor bestelgemak en lagere voorraadkosten bij de klant.
  • VDE gecertificeerd

Heb je weinig installatieruimte? Kies dan voor de PIK-kabelkanalen van Pflitsch.

Quick connector om kabelkanalen snel te kunnen bevestigen.
Quick connector

Voorgeboorde VARiOX kabelkanalen
voorgeboorde kabelkanalen

Afmetingen

Het VARiOX-Trunking-systeem bestaat uit rechte stukken van 2.000 mm lang in vier maten van 100 mm x 100 mm tot 300 mm x 100 mm Ø.

Bijpassende accessoires

T-stuk voor een VARiOX kabelkanaal

Voor het VARiOX systeem heeft Pflitsch bijpassende accessoires zoals 90°-componenten, T-stukken, eindkappen en verbindingsstukken in het assortiment.

Bekijk alle VARiOX kabelkanalen in ons productenportaal

Bekijk alle VARiOX kabelkanalen, inclusief de verschillende bevestigingsmogelijkheden, in ons productenportaal.

Wij komen graag met je in contact!

Heb je een vraag over dit type kabelgoten van Pflitsch? Onze sales specialisten Industrieel Kabelmanagement adviseren je graag. Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *