Union introduceert nieuwe coilnageltackers

union-coilnageltackers

Gebruik jij bij je professionele bevestigingsklussen regelmatig een tacker? Maak dan snel kennis met de twee nieuwe pneumatische coilnageltackers van Union. Deze tackers werken op luchtdruk en zijn prima toepasbaar bij het nauwkeurig en snel hechten van gevelbekleding, bij houtbouw, prefab bouw, systeembouw en in de tuinbranche.

Sneller bevestigen

Uniek is dat deze tackers razendsnel draadgebonden en plasticgebonden nagels kunnen verwerken. Tussentijds omstellen is niet meer nodig. Dit betekent een flinke tijdbesparing! Ook zijn deze nieuwe pneumatische tackers instelbaar op single shots of op bumpfire, afhankelijk van je bevestigingsklus.

Verschillende varianten tackers

De coilnageltacker is verkrijgbaar in 2 varianten, afhankelijk van de lengte van de te schieten coilnagels. Type 4AF/50U is geschikt voor coilnagels van 25 tot 50 mm; type 5AD/IG65U kan coilnagels van 35 tot 65 mm verwerken.

Prettig en comfortabel werken

De nieuwe tackers zijn voorzien van een rubberen neus waardoor het materiaal goed beschermd is en een thermo handvat waardoor de tacker prettig in de hand ligt.

Dit zijn jouw voordelen

  • geschikt voor op draad- en plasticgebonden nagels (zonder omstellen)
  • beveiligd tegen dubbel schieten
  • instelbare inslagdiepte
  • regelbaar slagsysteem (single shots en bumpfire)
  • snel en nauwkeurig in gebruik
  • prettig en comfortabel werken

Geleverd in koffer

De nieuwe Union tacker wordt standaard geleverd in stevige kunststof koffer met daarin de tacker, tackerolie, inbussleutel, gebruiksaanwijzing, CE verklaring en een garantiekaart.

Welke Union coilnagels zijn geschikt voor deze tackers?

Union heeft een breed pakket bijbehorende spijkers op rol (coilnagels) zodat je altijd de juiste nagels voor je tacker kunt meebestellen. De coilnagels zijn verkrijgbaar in een aantal varianten: bolkop of trompetkop, blank staal, roestvaststaal of verzinkt / gegalvaniseerd staal.

union-coilnageltacker-4AF

Coilnagels voor coilnageltacker 4AF/5OU
Voor de coilnageltacker 4AF/5OU biedt Union 2 verschillende coilnagels: type IF en IC. Bekijk hieronder de specificaties van deze 2 types:

Coilnagels voor coilnageltacker 5AD/IG65U
Union biedt 3 soorten coilnagels voor de coilnageltacker 5A/IG65U: type IFB, IGB en IG. Bekijk hieronder de specificaties van deze 3 types.

union-coilnageltacker-5AD

Meer oplossingen van Union

Wil je materialen hechten maar zoek je een ander product dan coilnagels? Dan ben je bij Union aan het juiste adres. Naast coilnagels heeft Union ook een uitgebreid assortiment nagels, nieten, krammen en brads. Met de Union Nietenwijzer achterhaal je snel het juiste product voor jouw machine.

Over Union

Union Hechttechniek is één van de merken van True Tools, specialist op het gebied van bevestigings- en verankeringsmaterialen voor de Nederlandse markt. Union heeft zich gespecialiseerd in luchtaangedreven hecht- en bevestigingstechniek. Naast coilnageltackers biedt Union ook een ruim pakket niet- en krammachines, nagelmachines en compressoren voor de professionele eindgebruiker. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en snel leverbaar.

Bekijk het assortiment Union coilnageltackers in ons productenportaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *