Lunchen en gelijk nieuwe kennis opdoen

Lunch & Learn

pflitsch emc wartel

Wil jij een verdiepingsslag in je kennis aanbrengen zodat je je klant goed kunt adviseren? Schrijf je dan in voor een Lunch & Learn kennissessie bij Hemmink over de volgende onderwerpen:

Hemmink, kennispartner voor machinebouwers

Hemmink, kennispartner en leverancier van de merken Pflitsch, Wiska, Flexa, Hawke en Redapt, vertelt graag hoe je het beste uit je machine haalt om storingen of downtime van machines te voorkomen. Dat doen we graag in de vorm van een Lunch & Learn kennissessie.

Onze specialisten spijkeren in een uur tijd je kennis bij terwijl jij geniet van een heerlijke lunch. Dit kan gewoon bij jou op kantoor maar ook op een externe locatie. Tip: ook een inspirerend onderwerp voor een team meeting! Natuurlijk is het niet alleen theorie, maar ga je ook praktisch aan de slag met onze producten.

Een deelnemer aan een Lunch & Learn sessie over EMC:

“Een hele praktische sessie waarin wij zelf konden ervaren hoe gemakkelijk een blueglobe TRI EMC wartel te monteren is en hoe eenvoudig je een betrouwbare EMC-afscherming realiseert. Zo kunnen wij vragen van onze klanten nog beter beantwoorden.”

Naar welk onderwerp gaat jouw voorkeur uit? Geef het aan in onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Lunch & Learn kennissessie

Lunch & Learn kennissessie

Waarover wil je leren tijdens de Lunch & Learn sessie?