Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pflitsch on Tour 2020: een gratis kennissessie bij je voor de deur (coronaproof)

7 september 2020 - 18 september 2020

pflitsch-on-tour

Wanneer je volop in het werk zit, is er niet altijd tijd en gelegenheid om deel te nemen aan een (online) event om je kennis bij te spijkeren. Toch wil je wel graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en je klanten kunnen adviseren bij hun industrieprojecten.

Rijdende beurs

Kabelwartelspecialist Pflitsch speelt daarop in met de showtruck, een rijdende beurs die bij je bedrijf langs komt. Dit jaar rijdt de showtruck van 7 t/m 11 september en van 14 t/m 18 september door Nederland. Op afspraak komen onze industriespecialisten Marcel ten Thije (regio Oost) of Haimy Schenk (regio West) naar je bedrijf toe. Dit kan zijn op de parkeerplaats bij je bedrijf of daar waar maar ruimte beschikbaar is. Ook een bezoek aan een eindklant is mogelijk.

Veel kennis opdoen in een kort tijdsbestek

Marcel of Haimy praat jou en je team in 45 minuten bij over de laatste ontwikkelingen rondom elektromagnetische straling (EMC), voedselveiligheid en explosieveiligheid in de industrie. Ter plekke demonstreren zij de praktische en tijdbesparende oplossingen en producten van Pflitsch. Zo laten we je onder andere zien hoe EMC-wartels in de praktijk werken.

Coronaproof
Vanzelfsprekend houden wij hierbij rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Wij houden 1,5 meter afstand tussen personen en maken alle aangeraakte producten grondig schoon. 

De 5 redenen om je in te schrijven:

  • In 45 minuten je kennis over kabelwartels en kabelkanalen bijgespijkerd
  • Een kennissessie bij je voor de deur
  • Persoonlijk en interactief
  • Met hapje en drankje
  • Klantspecifieke demonstraties en meerdere sessies op één adres mogelijk


Stel al je vragen!

Je hebt alle gelegenheid om je vragen te stellen. Heb je een specifieke vraag over kabelwartels? Dan is dit je kans: kom naar de Pflitsch showtruck en raadpleeg onze experts! Schrijf je hieronder in of neem direct contact op met Marcel, tel. 06-22948807 of Haimy, tel. 06-48134494. Bij aanmelding nemen Marcel of Haimy contact met je op om een exacte datum en locatie te bepalen.

pflitsch-showtruck

Na je bezoek aan de showtruck weet je alles over deze thema’s:

  • Kabels en apparatuur betrouwbaar afschermen tegen elektromagnetische straling: vroeger was dit een tijdrovende klus, we laten je graag zien waarom dit nu zoveel sneller gaat.
  • Kabelwartels met hygienic design zijn onmisbaar in de voedingsmiddelenindustrie. Waar moeten deze wartels aan voldoen? We vertellen je alles over dit thema en de oplossingen van Pflitsch.
  • Overal waar fijnstof voorkomt of met brandbare gassen wordt gewerkt, is het gevaar van explosie aanwezig. We informeren je graag hoe je explosieveiligheid met de producten van Pflitsch kunt realiseren.
Wanneer wil je dat wij langs komen?
Vul hier de postcode van je bedrijf in.
Heb je opmerkingen of vragen? Dan kan je die hier invoeren.

Gegevens

Begin:
7 september 2020
Einde:
18 september 2020
Evenement Categorie:

Locatie

bij jouw bedrijf

Organisator

Marcel ten Thije
Telefoon
06 22948807
E-mail
m.ten.thije@hemmink.nl
Bekijk de site van Organisator