Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geschakelde rookmelders als alternatief voor een BMI

3 november 2020 @ 15:00 - 16:00

Met rookmelders kunnen steeds betere oplossingen gecreëerd worden. In het verleden deed een rookmelder alleen waar deze in de basis voor gemaakt is: het zelfstandig detecteren van rook. Ondertussen zijn ze onderling koppelbaar, te combineren met handmelders, -schakelaars en deurdrangers en uit te lezen, eventueel zelfs op afstand met een gateway.

Hierbij rijst de vraag wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen een oplossing met rookmelders en een Brandmeldinstallatie (BMI). Wanneer pas je welke installatie toe?

Op 3 november a.s. geven wij samen met Peter Schut een webinar waarin we antwoord geven op deze vragen.

 

Peter Schut

Peter Schut is directeur eigenaar van Octaaf Advies BV. Na zijn bouwkundige opleiding heeft hij bij diverse organisaties gewerkt als veiligheidsadviseur en de laatste 7 jaren voor zijn overstap naar Octaaf Advies was hij Directeur Sales en Marketing van RICAS (huidig G4S Training & Safety).

Als adviseur is Peter betrokken bij een groot aantal ontwikkelen rondom risico gestuurde brandveiligheid en het inrichten van BHV/BNO-organisaties. Een voorbeeld is zijn huidige betrokkenheid als programma manager en lid van de expertgroep de Zorg Brandveilig.

Daarnaast is hij de mede-opsteller van de NEN-8112:2017 en bekleedt hij diverse bestuurlijke functies zoals penningmeester bij de IFE en secretaris bij de branchevereniging van BHV-opleiders (BVBN). Naast zijn werk is hij brandweer officier en operationeel woordvoerder in zijn veiligheidsregio.

 

Meld je gratis aan voor het webinar:

Geschakelde rookmelders als alternatief voor een BMI

 

 

Gegevens

Datum:
3 november 2020
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

digitaal

Organisator

Richard Kamans