Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FireSafety & Security Event 2024

10 april - 11 april

beurs Fire & Security

Kom naar hét event voor beveiligend Nederland

Heb jij 10 en 11 april al geblokt in je agenda voor dit inspirerende event over brandveiligheid en beveiliging? De Brabanthallen in Den Bosch staan dan helemaal in het teken van brandveiligheid en beveiliging. De nieuwste producten en diensten ontdekken, kennis uitwisselen of netwerken: het kan allemaal.

Hemmink introduceert nieuwe brandveiligheidsoplossingen

Hemmink staat ook op deze beurs en vertelt je graag alles over de oplossingen van Ei Electronics. We introduceren daar 2 nieuwe producten: de Gateway en een nieuw relais.

Met de Gateway kun je real-time alle melders op afstand monitoren. Een ideale oplossing voor woningen waar je als verhuurder lastig binnenkomt, zoals studentenhuizen. Je krijgt een seintje als een rookmelder afgaat of als er een rookmelder wordt verwijderd.

Met het relais kun je externe apparatuur aansturen. Bij een alarm van rookmelders worden bijvoorbeeld deurdrangers, rookklep, een lift of optische of akoestische signalering aangestuurd. Zo kunnen bijvoorbeeld deuren, die onderdeel zijn van de brandcompartimentering, automatisch gesloten worden als de rookmelders in alarm gaan. Sinds juli 2022 is het in woongebouwen met gesloten algemene gangen en trappenhuizen verplicht om alle voordeuren van woningen zelfsluitend te maken via een vrijloopdranger.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe brandveiligheidsproducten en wil je meer weten? Bezoek dan dit inspirerende event. Je vindt ons in hal 7, stand B.37.

Meld je aan en ontvang een gratis toegangskaart

 

We ontmoeten je graag op deze beurs!
Het Hemmink team

Gegevens

Begin:
10 april
Einde:
11 april
Evenement Categorie:
Site:
https://fssevents.nl/

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2
Den Bosch, Nederland