Herstellen

Hoe koppel ik mijn rookmelder draadloos?

Wil je dat wanneer de rookmelder in de woonkamer afgaat, de rookmelder boven op de verdieping ook afgaat? Dan is het draadloos koppelen van 230V-melders of van batterijgevoede melders uit de 650-serie van Ei Electronics de oplossing. Bekijk het stappenplan.

Lees verder
Rookmelders-Ei-Header

Wat moet je weten over een rookmelder voordat je er een aanschaft?

Een keuze maken is soms lastig, want we willen allemaal de zekerheid dat we de ‘juiste’ keuze maken. Aangezien daar niet altijd de garantie voor is, blijven we soms twijfelen. Zo ook de installateur die een juiste keuze bij de aanschaf van een rookmelder moet maken. Het gaat namelijk om de veiligheid van bewoners en rookmelders redden hun levens. Wij helpen jou graag bij het maken van deze keuze!

Lees verder

Ei146: de meest verkochte rookmelder

Je wilt erop kunnen vertrouwen dat bewoners op tijd kunnen vluchten bij brand. Bij het kiezen van een oplossing moet je kunnen rekenen op kwaliteit zodat je niet onnodige serviceritten moet maken om een foutmelding op te lossen. De Ei 146 rookmelder is dan de beste keuze: een rookmelder die altijd naar behoren werkt en al jarenlang de meest verkochte rookmelder is. Ben jij al overtuigd van de kwaliteit van deze Ei Electronics melder?

Lees verder

Melders met stofcompensatie: 3 voordelen voor installateurs

Als installateur wil je erop kunnen vertrouwen dat een rook- en koolmonoxidemelder zijn werk doet. Je wilt dat het bijdraagt aan een woning waar bewoners zich veilig en comfortabel kunnen voelen. Het liefst heb je er na installatie zo min mogelijk omkijken naar. Stofcompensatie draagt bij aan zorgeloze veiligheid voor bewoners en zorgt ervoor dat jij als installateur minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud.

Lees verder