Nieuw bij Hemmink: aerosol brandbeveiliging

gebouw-in-brand

Hemmink heeft een nieuw merk aan haar portfolio toegevoegd: MAUS. Dit Zweedse merk biedt compacte brandveiligheidsproducten om brand in schakel-, paneel- en besturingskasten te voorkomen. Hemmink is exclusief vertegenwoordiger van dit innovatieve merk in Nederland.

Visie en missie van MAUS

De visie van MAUS is dat elk gebouw toegang moet hebben tot een brandbeveiligingssysteem dat altijd operationeel en onderhoudsvrij is en branden blust zonder de elektronica te beschadigen.
Het is de missie van MAUS om brandbeveiliging te plaatsen waar dit voorheen niet mogelijk was. Met hun kleine en veelzijdige producten veranderen zij de manier waarop branden geblust worden om zo meer levens te kunnen redden.

Hemmink en MAUS zijn blij met de wederzijdse samenwerking, dat is ook te lezen in dit LinkedIn bericht van MAUS:

Brandbeveiliging op basis van aerosolen

De MAUS producten werken op basis van aerosol-technologie, een zeer fijn en niet-giftig kaliummengsel. Wanneer binnenin de kast een temperatuur van 170°C wordt bereikt, activeren de detectiekabels in de kast de MAUS Stixx Pro. Deze vult vervolgens de ruimte in de kast met het kaliummengsel. Dit mengsel met rook absorbeert de hitte van de brand en onttrekt zuurstof uit de kast waardoor de vlam dooft.

Meer weten over de MAUS producten?

Bekijk de video op de MAUS pagina en ontdek hoe deze producten je kostbare apparatuur beschermen tegen brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *