Oplossingen voor Value Added Resellers (VAR's)

Bij Hemmink werken we nauw samen met Value Added Resellers (VARs) om hoogwaardige test- en meetoplossingen te bieden aan inspecteurs en installateurs. Samen met onze VARs voegen we waarde toe door niet alleen de beste instrumenten aan te bieden, maar ook door uitgebreide training, advies en implementatiebegeleiding te verzorgen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun apparatuur en altijd verzekerd zijn van betrouwbare metingen en inspecties.

Wat wij organiseren voor én bieden aan onze VAR's

Bij Hemmink geloven we in sterke samenwerkingen met onze Value Added Resellers (VAR's). Om deze samenwerking te versterken, organiseren we diverse activiteiten en bieden we ondersteuning op maat. Hier is een overzicht van wat wij voor onze VAR's doen:

Jaarlijkse VAR-dagen We organiseren elk jaar een speciale VAR-dag voor zowel Metrel als TREND. Tijdens deze dagen komen onze VAR's samen met ons en de leveranciers om de nieuwste producten en ontwikkelingen te ontdekken. Daarnaast bespreken we belangrijke thema's en marktkansen. Dit is ook het moment waarop VAR's direct feedback kunnen geven aan de leveranciers. Het is bijzonder dat onze leveranciers zo nauw betrokken zijn en luisteren naar de feedback van VAR's.

Opleidingen en trainingen We organiseren regelmatig trainingen, zowel zelfstandig als in samenwerking met onze VAR's. Deze trainingen kunnen gericht zijn op specifieke oplossingen van Metrel of TREND, maar ook op bredere kennisgebieden zoals EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment). Bovendien brengen we trainingen en evenementen georganiseerd door VAR's onder de aandacht via onze website.

Mogelijkheden tot specialisatie We helpen VAR's om zich te specialiseren in specifieke markten, zoals de machinebouw. Dit geeft hen een concurrentievoordeel ten opzichte van andere spelers in de markt. Door gericht te investeren in kennis en vaardigheden, ondersteunen we VAR's om een leidende positie in hun vakgebied te bereiken.

Direct contact met eindgebruikers Onze accountmanagers zitten regelmatig om tafel met eindgebruikers om hen te adviseren over werkprocessen en testprocedures, zoals te zien in ons project met Nijhuis (bekijk de video hier). Dit omvat ook producttrainingen en het instellen van testprocedures, waardoor onze VAR's in staat zijn om hun klanten nog beter te bedienen.

Uitgebreid netwerk Dankzij ons uitgebreide netwerk in de test- en meetwereld, kunnen we VAR's in contact brengen met relevante partijen en kansen creëren voor verdere groei en samenwerking.

Wij bieden meer dan alleen een product

Door onze samenwerking met deze gespecialiseerde VARs kunnen we een totaaloplossing bieden die verder gaat dan alleen de verkoop van apparatuur. Onze klanten profiteren van een complete dienstverlening die hen helpt om efficiënter en effectiever te werken, met zekerheid.