Zeker Meten met TREND Networks

De next level installatie-professional

Databekabeling is niet meer weg te denken uit de installatiewereld. Beveiligingssystemen en smart (home) oplossingen; het moet allemaal geïnstalleerd worden. Dat niet alleen: het is belangrijk dat het betrouwbaar is. Kortom, de datawereld van vandaag vraagt om een volgende stap van de installatieprofessional. Ben jij al klaar voor the next level?

Goed werk leveren én aantonen als e-installateur

Je hebt een opdracht opgeleverd. De opdrachtgever belt. De datakabel werkt niet. Of je onder garantie terug naar de locatie wil komen om het op te lossen. Jij weet zeker dat je hem goed hebt geïnstalleerd. Maar hoe toon je dat achteraf aan?

Door rapportage aan de opdrachtgever onderdeel te maken van de standaardprocedure, voorkom je zulke ongewenste situaties. De VDV II-serie van TREND Networks is dé oplossing. En dankzij de AnyWARE Cloud heb je de resultaten ook nog eens snel en veilig live.

De VDV II Basis, Plus, Pro en PoE Pro zijn daarom meer dan kabeltesters. Het zijn oplossingen om het beste installatiewerk te leveren voor je opdrachtgever. Ook niet onbelangrijk: het maakt jouw werk makkelijker en leuker. Onmisbaar, dus! 

In de eerste editie van Test Talk leer je als e-installateur hoe jij een nóg beter installatieresultaat kunt neerzetten & hoe je dit slim aanpakt. Bekijk het nu.

Datakabel installateur, je bent je oude verifieerder ontgroeid

Je bent een professional: je installeert datakabels netjes, werkt snel en gaat met de tijd mee. De verifieerder ontbreekt niet in jouw koffer. Maar in de loop der jaren ben je je verifieerder ontgroeid. Je mist de mogelijkheid om lengtemetingen uit te voeren. En met de opkomst van Power over Ethernet is het niet gek als de verifieerder daarvoor beschermd is. Cloud rapportage zit er al helemaal niet in. Tijd om ‘m te vervangen!

Klaar voor de toekomst

Met de VDV II PoE PRO van TREND Networks ben je klaar voor de toekomst. Naast spanning, klasse, type en twisted pair werking, heb je met deze kabeltester inzicht in de wiremap. Uniek is de TDR afstandsmeting tot de fout. En rapportage is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de nieuwe AnyWARE Cloud oplossing.

Bekijk de voordelen

Betrouwbare beveiligingssystemen installeren 

Wanneer je beveiligingssystemen installeert, is het van belang dat dit goed gebeurd. Daar twijfelen we niet aan. Maar steeds meer beveiligingssystemen worden aangesloten op datanetwerken. Hoe ga je daarmee om? De veranderende datawereld vraagt van jou dat je meebeweegt. Met de VDV II PoE PRO rapporteer je eenvoudig in de cloud.

TREND Networks VDV II PoE PRO met AnyWARE Cloud

Meer weten?

Wil je meer weten over de VDV II PoE Pro netwerktester en AnyWARE Cloud?