Dé ultieme combinatie voor kabelbevestiging

Slim en snel (stekerbaar) installeren wordt steeds belangrijker in de installatiebranche. Je hebt een tekort aan vakmensen maar wilt toch je projecten snel opleveren. Door de producten van Schnabl, JMV en Adels slim te combineren, kun je extra tijdbesparing realiseren.

Ontdek de 4 ultieme combinaties voor kabelbevestiging:


Gratis demokit

Zelf deze combinaties uitproberen?

Nu aanvragen

Bespaar tijd en bundel de kracht van Schnabl, JMV en Adels

Kies voor stekerbaar installeren met de producten van Adels: plug & play installeren met minimale faalkosten. Dat is pas slim en snel installeren! Combineer je dit met de handige bevestigingsmaterialen van Schnabl en JMV, dan heb je dé ultieme combinatie voor kabelbevestiging.

Efficiënte installatie

Wat al deze combinaties met elkaar gemeen hebben? Ze helpen jou om een efficiënte installatie mogelijk te maken. Hoe? Door het gebruik van minder materiaal, onderlinge compatibiliteit van merken of doordat het sneller werkt.

Dat zie je op deze video


Een gratis toolbox sessie voor jou en je collega’s

In een uur tijd delen onze enthousiaste specialisten praktische tips hoe je kabels nóg sneller (stekerbaar) kunt installeren. Wij demonstreren onze producten en je mag ook zelf aan de slag. Tip: dit is ook een inspirerende invulling voor een werkoverleg!

Heb je interesse in zo’n praktische en hands-on toolboxsessie? Geef het aan in onderstaand formulier. Wil je eerst meer weten? Dat kan ook: bel of mail ons op 038-4698200 of info@hemmink.nl.

Aanvraag toolbox training Schnabl, Adels, JMV

Gratis toolbox training Schnabl, JMV en Adels