Dé ultieme combinatie voor kabelbevestiging

Een veranderende bouwomgeving, gebruik van andere materialen, prefab oplossingen en de druk om je project steeds sneller af te ronden. Zomaar een aantal zaken waar jij als installateur dagelijks mee te maken hebt. Slim installeren is dan de oplossing.

Bundel de kracht van Schnabl, JMV en Adels

Wist je dat je met de producten van Schnabl, JMV en Adels ook geweldige combinaties kunt maken die je extra tijdbesparing opleveren? Veel combinaties zijn ook een prima alternatief voor de relatief dure kabelgoot. Monteer de verschillende producten voor een snelle kabel-, goot- en buisbevestiging, montage van zichtinstallaties en stekerbare installaties.

Ontdek alle combinaties


Efficiënte installatie

Wat al deze combinaties met elkaar gemeen hebben is dat ze jou helpen om een efficiënte installatie mogelijk te maken. Door het gebruik van minder materiaal, onderlinge compatibiliteit van merken of doordat het sneller werkt.

Gratis demokit

Zelf een aantal combinaties uitproberen? Vraag de gratis demokit aan.

Vraag nu aan

Wij helpen je graag!

Doordat wij dagelijks bouwplaatsen bezoeken en nauw contact onderhouden met de werkvoorbereiders, projectleiders en engineers weten we waar jij tegenaan loopt. Heb je een concrete bevestigingsvraag waar je niet uitkomt? Onze specialisten Karel van Vliet en Ron van den Heuvel helpen je graag, vraag gratis een demokit aan of neem contact met ons op.

Bekijk de ultieme combinaties voor kabelbevestiging: [QR code naar video met Milo & Karel/Ron]

Aanvraag monsterzak Schnabl, Adels, JMV

Gratis monsterzak aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang de gratis monsterzak.