Voorkom risico's met advies op maat

Haal het beste uit je machine

pflitsch-blueglobe-tri-emc

Productie-onderbrekingen door storingen? Downtime van machines? Batches die teruggehaald moeten worden door een voedselbesmetting? Je moet er niet aan denken als machinebouwer. 

Je wilt dat je machine of installatie optimaal functioneert, altijd en onder elke omstandigheid. Zelfs de kabeldoorvoer en de kleinste componenten van een machine, zoals kabelwartels, zijn dan van het grootste belang en kunnen hoge kosten voorkomen. Maar welk type wartel moet je nou precies gebruiken en hoe maak je de juiste keuze? Hemmink helpt je hierbij met advies op maat.

Waarom advies op maat?

  • Je maakt de juiste keuze voor je machine of installatie
  • Je voorkomt (elektromagnetische) storingen, downtime van machines en hoge kosten
  • Je hoort direct welke maatregelen je kunt nemen om storingen te voorkomen

“Een wartel lijkt soms een heel simpel product. Toch kan een verkeerd gekozen product grote gevolgen hebben.”

Hans Houwerzijl, Sales Engineer

Hemmink, kennispartner voor machinebouwers

Als kennispartner ondersteunen wij je graag met kennis en producten op het gebied van elektromagnetische compatibiliteit (EMC), voedselveiligheid (Hygienic Design) en explosieveiligheid (ATEX). Onze kabelwartels, kabelbeschermslangen, kabelkanalen en draadgoten worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, maakindustrie en procesindustrie.

emc-straling-interferentie

Elektromagnetische veiligheid

Onverklaarbare storingen, onjuiste meetresultaten en daardoor productie-onderbrekingen en zelfs downtime kunnen zomaar door elektromagnetische straling worden veroorzaakt. Dit heeft invloed op de werking van je apparatuur en machines.

Wij delen onze EMC-kennis en geven advies hoe je je machines betrouwbaar kunt afschermen tegen elektromagnetische straling.

Lees meer

Voedselveiligheid

Elk risico op voedselbesmettingen, recalls en downtime van machines wil je voorkomen. Hygiënisch ontwerpen is dan van groot belang. Je wilt immers je installatie of productielijn grondig kunnen reinigen zodat er geen bacteriën achterblijven.

Wij vertellen je graag alles over hygiënisch machine-ontwerp (Hygienic Design), reiniging en wet- en regelgeving.

Lees meer
Levelex toepassing explosiegevaarlijke omgevingen

Explosieveiligheid

In omgevingen waar gewerkt wordt met ontvlambare gassen of stoffen bestaat altijd een risico op explosie. Installaties die in een explosiegevaarlijke omgevingen staan moeten daarom aan de strenge ATEX-eisen voldoen.

Hoe je je installaties en apparatuur betrouwbaar kunt beschermen tegen explosiegevaar? Dat leggen wij je graag uit.

Lees meer

Advies op maat voor kabeldoorvoer

Wil je weten welk type wartel het beste aansluit op jouw praktijksituatie? Loop je tegen een probleem aan waar je geen oplossing voor hebt? Vul het onderstaande formulier in en vraag ons vrijblijvend om advies.

Onze sales specialisten beantwoorden graag al je vragen en zoeken samen met jou naar de beste oplossing.  

Hans Houwerzijl

Hans Houwerzijl
Sales Engineer
Volg mij op

Roy Jacobsen

Roy Jacobsen
Accountmanager
Volg mij op

“Door een extra investering in de juiste producten kun je een grote schade voorkomen. Preventie is hierbij belangrijk. Ik adviseer je graag om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden.”

Roy Jacobsen, Accountmanager
Contact Hemmink – Kabeldoorvoeradvies IKM

Contact

Heb je een vraag over veilige kabeldoorvoer? Bel naar +31 (0)38 469 8200 of neem contact met ons op via onderstaand formulier.