Van een lege schuur naar verbindingsplek

Hoe mooi zou het zijn om een lege schuur om te bouwen en te veranderen in een plek waar jongvolwassenen verbinding kunnen ervaren, samen kunnen komen en een plek te hebben die als een thuis voelt. Waar je geniet van een fijne sfeer, een luisterend oor hebt en verbondenheid voelt. Tegen eenzaamheid, tegen het ‘alleen doen’, zodat je niet alles in het leven in je eentje uit hoeft te vinden. Dat is de droom van Stichting vrienden van de IJsselhoeve.

De Hanzestrohm Foundation draagt met haar donatie de stichting een warm hart toe. Met deze donatie kan de droom, het ombouwen van de schuur naar verbindingsplek, gerealiseerd worden. De vrijheid die de financiële steun biedt, aangedragen door donateurs zoals de Hanzestrohm Foundation, zorgt ervoor dat de IJsselhoeve een groot sociaal rendement kan realiseren.

Een mooi eerste jaar voor de Hanzestrohm Foundation

Met deze donatie sluiten we het eerste actieve kalenderjaar van de Hanzestrohm Foundation met veel enthousiasme en blijheid af. We hebben verschillende mooie initiatieven gevonden om te ondersteunen, van zwemlessen voor vluchtelingenvrouwen tot knuffelkonijntjes, van Nederlands Bach Consort tot de Raakvlak Academie – met Stichting vrienden van de IJsselhoeve als laatste donatie van 2023.

Op naar een nieuw jaar vol mooie plannen en kansen voor iedereen!