Over onze werkmaatschappijen

Hanzestrohm bestaat op dit moment uit drie ondernemingen:

Hemmink

Hemmink is opgericht in 1951 en levert producten, oplossingen en concepten die toegepast worden in de (woning)bouw, utiliteit en industrie. Wij voorzien onder andere technische groothandels, installateurs, woningbouwverenigingen en industrie van innovatieve concepten en oplossingen. Dit doen we vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en duurzame (leef)omgeving om in te wonen, werken en te verblijven. Naast het aanbieden van een groot assortiment kwalitatieve producten, helpen wij klanten graag als kennispartner met thema’s als slim en snel installeren, veilig en comfortabel wonen en industrieel kabelmanagement. Hierin zijn persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en plezier zelfsprekend. Vanuit een resultaatgerichte aanpak bieden wij altijd de best passende oplossing en geven het juiste advies. Dát is wat Hemmink doet.

Ontdek wat Hemmink voor jou kan betekenen

KWx

KWx is opgericht in 2002 en maakt sinds 2015 onderdeel uit van Hanzestrohm. KWx is specialist op het gebied van elektrotechnische meetinstrumenten en vermogenselektronica. Als expert in deze vakgebieden adviseert KWx zijn klanten in het kiezen van optimale instrumenten, componenten of oplossingen. Ook verzorgt KWx trainingen en opleidingen. KWx wordt hierin ondersteund door Europese topmerken die in hun markten leidende posities innemen en continu bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten

Ontdek wat KWx voor jou kan betekenen

Kairos 

Kairos is in 2016 opgericht met als doel de toekomstbestendigheid van Hanzestrohm te vergroten. Hiervoor is het realiseren van strategische groei noodzakelijk: bedrijfsactiviteiten ontwikkelen met nieuwe producten en diensten, voor nieuwe marktsegmenten of met vernieuwende technologie. Dat kunnen en willen we niet alleen doen, maar samen met innovatieve bedrijven waaraan wij waarde kunnen toevoegen. Wij doen dit door te investeren in bedrijven met technische oplossingen voor een verbonden en verantwoorde wereld. Hierbij zijn wij een actief betrokken aandeelhouder met een focus op de lange termijn. 

Ontdek wat Kairos voor jou kan betekenen