Over onze werkmaatschappijen

Hanzestrohm bestaat op dit moment uit vier ondernemingen:

Hemmink

Hemmink is opgericht in 1951 en levert producten, oplossingen en concepten die toegepast worden in de (woning)bouw, utiliteit en industrie. Wij voorzien onder andere technische groothandels, installateurs, woningbouwverenigingen en industrie van innovatieve concepten en oplossingen. Dit doen we vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en duurzame (leef)omgeving om in te wonen, werken en te verblijven. Naast het aanbieden van een groot assortiment kwalitatieve producten, helpen wij klanten graag als kennispartner met thema’s als slim en snel installeren, veilig en comfortabel wonen en industrieel kabelmanagement. Hierin zijn persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en plezier zelfsprekend. Vanuit een resultaatgerichte aanpak bieden wij altijd de best passende oplossing en geven het juiste advies. Dát is wat Hemmink doet.

Ontdek wat Hemmink voor jou kan betekenen

KWx

KWx is opgericht in 2002 en maakt sinds 2015 onderdeel uit van Hanzestrohm. KWx is specialist op het gebied van de kalibratie en reparatie van elektrotechnische meetinstrumenten. Als expert in dit vakgebied met een RvA geaccrediteerd reparatie- en kalibratielaboratorium neemt KWx Metercare de zorg betreffende kalibratie en de bewaking van de gestelde kalibratie-interval uit handen. Zo zijn installateurs en inspecteurs altijd zeker van de juiste meetresultaten.

Ontdek wat KWx voor jou kan betekenen

Kairos 

Kairos is in 2016 opgericht met als doel de toekomstbestendigheid van Hanzestrohm te vergroten. Hiervoor is het realiseren van strategische groei noodzakelijk: bedrijfsactiviteiten ontwikkelen met nieuwe producten en diensten, voor nieuwe marktsegmenten of met vernieuwende technologie. Dat kunnen en willen we niet alleen doen, maar samen met innovatieve bedrijven waaraan wij waarde kunnen toevoegen. Wij doen dit door te investeren in bedrijven met technische oplossingen voor een verbonden en verantwoorde wereld. Hierbij zijn wij een actief betrokken aandeelhouder met een focus op de lange termijn. 

Ontdek wat Kairos voor jou kan betekenen

Fortona 

Fortona is opgericht in 2022 opgericht met als doel om bedrijven, woningcorporaties en installateurs te ondersteunen in de razendsnel veranderende wereld van de energietransitie. Met Fortona ondersteunt de Hanzestrohm groep iedereen die op zoek is naar kennis, producten en diensten om de stap te zetten naar een beter gebruik van energie. Zo kunnen uitdagingen als netcongestie, meer gebruikmaken van zelf opgewekte stroom en stijgende kosten door piekbelasting aangepakt worden door een energieopslagsysteem op maat va Fortona.

Ontdek wat Fortona voor jou kan betekenen

Reis door de tijd

Ontdek Hanzestrohm’s reis van ‘G.J. Hemmink Elektro Agenturen’ tot nu.

Bekijk de tijdlijn